KırmızıBeyaz60
Üye
Bizlik bişey yok yani yine. Lumia 550'nin olduğu yerde 930 ve 1520 nin olması saçmalık ya.PC Build 14271 & Mobile Build 14267.1004 now available to #WindowsInsiders in the Fast ring:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dediğim gibi toplu güncelleştirme Windows 10 Mobile ile gelen cihazlar için yayınlandı. Ayrıca ALCATEL ONETOUCH Fierce XL de listeye eklendi.Gabriel Aul'un işaret ettiği yeni yapının mobil mi pc mi olduğu bilinmiyor. O yüzden çok da heveslenmemek lazım. Ayrıca yayınlansa bile mevcut cihazlara gelmeyebilir. Yapı 12467 alan cihazlar için toplu güncelleştirme olabilir.
Yapıyı deneyen olmadıktan sonra yayınlasalar ne olacak? Gören sanır milyonlarca 950 serisi cihaz sattılarDediğim gibi toplu güncelleştirme Windows 10 Mobile ile gelen cihazlar için yayınlandı. Ayrıca ALCATEL ONETOUCH Fierce XL de listeye eklendi.
Windows Phone 8.1 cihazlar "development branch" dedikleri gruba Windows 10 Mobile güncellemesi aldıktan sonra eklenecek.
o cihazlara gün aşırı güncelleme verseler ne yazar. çini - hindisini geçtim dünyada toplam 1 milyon satmışmıdır merak ediyorum doğrusu.Dediğim gibi toplu güncelleştirme Windows 10 Mobile ile gelen cihazlar için yayınlandı. Ayrıca ALCATEL ONETOUCH Fierce XL de listeye eklendi.
Windows Phone 8.1 cihazlar "development branch" dedikleri gruba Windows 10 Mobile güncellemesi aldıktan sonra eklenecek.
Hiç çökmedi.Kamera uygulaması video çekmeye çalışınca çöken tek ben mi varım?
Galeride çöküp duruyor fotoğrafı açıyorum duruyor yakınlaştırıyorum çöküyor bazen açıldığı gibi çöküyor ne saçma iş bu ya en az 4 yapıdır bu sorunu yaşıyorum kaç kere geribildirim yaptım hatırlamıyorum.
Fotoğraf çekerken bile çöküyor bazen. Cihazdan cihaza değişiyor. Aynı cihazda benim çökerken başkasının çökmeyebiliyor. İşte bunu çözmesi gereken Microsoft. Kararlı sürümü verecek bitecek işkence.Kamera uygulaması video çekmeye çalışınca çöken tek ben mi varım?
Galeride çöküp duruyor fotoğrafı açıyorum duruyor yakınlaştırıyorum çöküyor bazen açıldığı gibi çöküyor ne saçma iş bu ya en az 4 yapıdır bu sorunu yaşıyorum kaç kere geribildirim yaptım hatırlamıyorum.
Ne mutlu Android ve IOS kullanıcılarına o zamanMicrosoft, mobil uygulama geliştirme için lider bir platform sağlayıcı olan Xamarin'i satın aldı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tespit gibi tespit.Ne mutlu Android ve IOS kullanıcılarına o zaman
Bu Microsoft ne zaman bi satın alma yapsa wp kullanıcıları nedense hiç heyecanlanmıyor.!!! İos ve andrıid kullanıcıları zevkten dört köşe olur artık...Microsoft, mobil uygulama geliştirme için lider bir platform sağlayıcı olan Xamarin'i satın aldı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende kişiler uygulaması güncellemeden iki gün önce whatsapp bozuldu.50 kere kaldırdım kurdum hala favoriler yükleniyor diyor.ego otobüs uygulamasıda bozuldu kendi kendine.920Belki 920 ile alakalı bir sorundur, kapattım açtım, wifide, mobilde denedim, sonuç aynı maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?