Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

skynet

Üye
Artık yapı değil final istiyoruz

braayn

Üye
Gabe gitsin bir berbere tıraş olsun rahatlasın ...

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
PC'ye Yapı 14251 Fast olarak, kararlı olarak 10586.71 geldi.

Gabriel'den:
A note on Windows 10 Mobile
I know that a lot of Windows Insiders are eager to know what’s going on with Mobile builds. As you know we’ve already released the Lumia 950, 950XL, and 550 devices with Windows 10 preinstalled, and we’re still on track to release Windows 10 as an upgrade to existing devices early this year as we planned. The team is working now by looking at data and reports from Insiders who have upgraded their devices to preview builds, and ensuring that we deliver a great upgrade experience to customers. We’re excited about making the upgrade available, and will share new information with you just as soon as we can on how the rollout will happen.

We’ve also been working on our shared core which spans across PC, Mobile, Xbox, HoloLens, and more – which we call OneCore. Our build systems produce new builds daily for all of these editions, so as we’ve been doing this work we have been producing new PC builds as well as mobile builds. Today we deliver our 4th PC preview build, and are nearly ready to start sharing new preview builds for Mobile as well. We will start by making these builds available to devices that shipped with Windows 10 – the 950, 950XL, and 550 – and expand from there as we release Windows 10 to other devices.

Thanks,
g

Son düzenleme:
Tepkiler: bulutsuzgece

.BlueTR

Üye
Ben demiştim pc buildi gelecek diye

braayn

Üye
pc için çalışıyor adamlar ! Mobile olarak bu hafta gelir mi ? Güncelleme gelene kadar benim iphone 6 daha erken gelir

Durduk yerde ısınma sorunu genellikle arka planda konum ve internet kullanan uygulamalardan kaynaklanır.
Ayarlardan konumu kullanan bazı uygulamaları kısıtlayın yada konumu bir süre kapatıp telefonu öyle gözlemleyin.

burada Microsoft'a isyan edenlere genel tavsiye: Beklentileriniz en aşağıda olsun, hiç değilse olur da devrim yapabilirlerse kendi adlarına o zaman mutlu olursunuz Şahsen öyle yapıyorum, telefonum da şu anlık kendi ihtiyaçlarıma göre işimi görüyor. Ne zaman beni yarı yolda bırakacağını anlarsam, o zaman geçerim iOS'a, gönlümce kullanırım hem uygulamasıydı, hem de sistemi Sonuçta MS bana beleş dağıtmıyor bu telefonu.

Tepkiler: technicker

.BlueTR

Üye
Onu bunu bırakında bu ms erken redstone yapılarını bize vermeyecekmiş 950/xl ve 550ye verecekmiş. Biz yine fast ve slow olarak alacakmışız. Yine dışlanıyoruz.

Şu anda serverlarda slow da ve fastta hangi yapılar var?

dücane

Üye

Hocam su görüsünü bir an önce ingilizceye cevirip topluca email ile Microsofta yollayalim. Tüm maxicep üyelerini bu adima davet ediyorum. Zaten az kaldi,Windows 10 mobile´i hic kullanmadim, ama ciktiginda kurup deneyecegim ve begenmessem bende Iphone almayi düsünüyorum.

Tepkiler: cemil baba
surfacephone.com Microsoft un Surface sayfasına yönleniyor.

Adminlere ben de sesleniyorum Özgür'ün mesajını çevirin ve mail adresi verin yollayalım tepkimizi görsünler

Microsoft'u mail manyağı yapmaya ne dersiniz

Tepkiler: sahte_suhte

.BlueTR

Üye
Sence ilgilenirler mi
Bu kadar eksikliği görmek için iOS kullanan adamlar maillere bakacaklar, hiç sanmam. Geçen anket sonucunu öğrenmek için Seattle saatiyle sabah 8de mail attım 2 günde cevap verdiler.

Aynı emaili atarsak spam olarak algılar ve mailler amacına ulaşmaz. Bence daha özgür bir ortamda ses getirecek eyleme yönelmek etkili olur gibime geliyor. Mesela çeviriyi birisi hayrına yapıp metin belgesini ekran görüntüsü olarak alır ve verirse twitter, Facebook üzerinden sağlam bir hashtag (etiket) ilen ses getirecek protesto şekline çevirebiliriz.
Ben varım bu işte.

Tepkiler: versino2, BLasTeaR ve symbianbelle