Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

N8 in çok övüldüğünü görüyorum gerçekten bu kadar iyimidi ?
Bir çok markanın yenilik veya yeni özellik diye sundukları otg,usb,hdmı vs.o telefonda sorunsuzca 2010 yılında kullanılabiliyordu.
Sarhoştuk sanırım
Ya şöyle düşündük sanırım,nokia gibi bir marka ile ms.gibi alanında dünyanın en iyisi birleşince ortaya harika bir cihaz çıkar..gerçi ben hala olacağını düşünüyorum ama ilerleme çok yavaş oluyor, sanırım bu ortaya çıkacak dediğimiz harika cihaz fikrine ms bizler kadar hazır değilmiş.

Tepkiler: BLasTeaR, bozkirdangelen ve bulutsuzgece
Twitter da Joe ye verilen tepkilerin boyutu ne, yaptığı tek açıklama var

.BlueTR

Üye
Uygulama olmaz zaten Nokia satıldı mağaza kapandı symbian işletim sistemine destek kesildi falan filan Biz nasıl aldık bu cihazları , neyin kafasını yaşıyorduk o an çok merak ediyorum
Ben alırken ve aldıktan sonra çok memnundum. 8.1ile alternatif uygulamaları kullana kullana stabilitenin keyfini çıkarıyordum. Millet S4lerde menüde durmaya zorla hatası alırken ben 512mb ram ile asphalt 8 oynuyordum. Z2 iki saat gps ararken ben konumu açtığım anda here drive ile yol tarifi almaya başlıyordum. W10 duyruldu ilk insider yapısı verildi o zaman telefondan soğumaya başladım. Esas soğumam şu son 2-3 ayda oldu. Geldi gelecek, geldi gelecek gelemedi. Yok redstone yok onecore falan sıktı artık.
Bu yazın ne güzel 8.1 ile fotoğraf çektim, 2 gün şarj letinden uzak durdum, kasmadan kullandım vs. vs. sonra yine windows10a geçtim sıkıntılar başladı. Ama işte insan w10u kullanınca 8.1e dönmek istemiyor. En basitinden ayarlar menüsünde bişey bulana kadar kendimden geçiyorum gdr2 de verilmedi telefona.
Dünde 8.1e döneyim dedim tam romu yükleyecekken çektim kabloyu windows10da sıfırladım belki düzelir umuduyla çünkü artık 8.1 kullanası gelmiyor insanın.
iOS için bir uygulama daha! Çok mutlu oldum iyi ki iPhone ve iPad im var da Lumiam yok!

Yayınlanma tarihi: 26 Ocak 2016......

Tepkiler: BLasTeaR, suyunsesi ve skynet
Gabe değil Gabe nin de üstü Joe Belfiore
Ama Ali Kemal abi de Joe Belfiore gibi WP dışında da başka android te kullanıyor iki sistem arasında farkları eksiklikleri daha iyi görebilmek için
Adam diyordur biz 5 senedir ne bol yemişiz acaba? Diğer sistemler uçmuş gitmiş

Tepkiler: Murat Alper ve Aybars1979
Hep demişimdir, Microsoft'un sürekli bize yaptırdığı beyin jimlastiği sayesinde bizleri hep zinde tutmayı başarabilen tek firma.
Akıllı telefonları da, akılsız olarak, akıllılardan daha pahalıya bize satmayı başarabilende tek firma.

Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve suyunsesi

braayn

Üye
Joe o güzelim yeni saç rengi olan SARI renge yakışır Lumia 1520 SARI renk kullanmaya başlasın... Bende bugün iphone 6 plus uzay grisi siparişi verdim kısmetse p.tesi elimde olacak L 1520 cihazım yedekte kalacak açmayacağım kalsın bir köşede...

Tepkiler: BomberMAn TR01 ve BLasTeaR
Güzel cihaz almışsın hayırlı olsun, güle güle kullan.

Tepkiler: braayn

dakamon

Üye
Ali Kemal abi de yok burda iyi giydirdik MS ye @papakudioflu @bulutsuzgece

Tepkiler: Aybars1979

cadde19

Üye
Arkadaşlar böyle dünyada kullanılan tüm wpciler br araya gelsekte baskı yapsak şunlara Twitter dan.

stockton

Üye
Daha önce bir kaç kez sormuştum ama pek dönüş alamadım. Benim telefon durup dururken, hiçbir program açık değilken çok değişken bir şarj harcama olayına girişiyor, elime aldığımda telefon sıpsıcak oluyor, ve 1-2 saat içinde şarj yüzde 90'lardan yüzde 10'lara düşüyor ve zerre ellemediğim halde. Fakat bu 3g'yi kullandığım ofis ortamında oluyor, eve geçip wifi'ye geçince bir şey olmuyor genelde. Sebebi ne olabilir arkadaşlar?

cihazı bir sıfırlamayı deneyin.

YkPkY

Üye
nihayetinde özgürde isyana geldiğine göre

Windowz diyen apla söyledi zaten, bizim önceliğimiz kurumsal müşteriler diye. Son kullanıcı 3-4. sırada geliyor.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bugün yeni yapı yok arkadaşlar.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ama yeni YAPI yok.

Ekli dosyalar