bozkirdangelen
Üye
Sorun eşitleme ayarlarını açık tutmanızdan kaynaklanıyor..Bu outlook takvimde ki tarih günü gösterme bozulduğunda pc deki de bozuluyor bu ne saçma iş anlamadım gitti
Hadi telefonda ki sürüm ön izleme ona bir şey demiyorum ama pc deki sürüm resmi sürüm ona ne oluyor
ali kemal ın dediği işe yaradı ama@papakudioflu 'nun önerdiği de işe yaramaz ise NSU ile telefonunu 8.1 e döndür ve ardından da Windows İnsider yardımıyla yeni yapıyı yükle.
Peki eşitleme ayarlarını kapatırsam eposta geldiğinde sıkıntı çıkmaz mı ?Sorun eşitleme ayarlarını açık tutmanızdan kaynaklanıyor..
Nihai sürüm gelene kadar bu özelliği kapatarak sıkıntıdan kurtulabilirsiniz.
Bugün gelir mi final?
Bugün gelir mi final?
2.nesillere ne zaman ?Mobil Dünya Kongresi'nin geçen yılki gibi renkli geçmesi bekleniyor. Ayrıca Windows 10 Mobile güncellemesinin de fuar başlamadan tanıtılacağı tahmin ediliyor. Bu durumda bugün ya da perşembe günü yayınlanır diye düşünüyorum.
Otg desteği yok şuan. Lumia 820 için klavye mause aldım o kadar para verip otg desteği yokmuş.insider kullananlar otg denediniz mi?
teşekkürler.. umarım otg desteği gelir.Otg desteği yok şuan. Lumia 820 için klavye mause aldım o kadar para verip otg desteği yokmuş.
Maalesef yok ve gelmeyecek. Microsoft dual-role özelliğini bizim telefonlara eklemeyi unutmuş ve Windows 10 ile otg için bunu zorunlu tutuyor. Halbuki benim telefonumla aynı işlemciye sahip olan Androidler çatır çatır kullanıyor.insider kullananlar otg denediniz mi?
dual-role'yi biraz daha açar mısınız?Maalesef yok ve gelmeyecek. Microsoft dual-role özelliğini bizim telefonlara eklemeyi unutmuş ve Windows 10 ile otg için bunu zorunlu tutuyor. Halbuki benim telefonumla aynı işlemciye sahip olan Androidler çatır çatır kullanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?