Aybin.Kilic
Üye
Şahsen oyun oynayacaksam tablette oynarım. Pil düşmanı o tarz oyunları pek sevmiyorum telefonda oynamayı. Ayrıca gelse de kurmam açıkçasıClash of Clans bekleyenler beklemesin. Gelmeyeceğini CEO'su söyledi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cihazınız güncel. En son denetlenme tarihi: Bugün, 20:12Pc için Yapı 11099 yayınlandı.
Arkadaşlar telefon çaldığında patlak hoparlörden ses gelir gibi oluyor mu ? L1520 16.yapı kurulu
Bazen bende de oluyor maalesefArkadaşlar telefon çaldığında patlak hoparlörden ses gelir gibi oluyor mu ? L1520 16.yapı kurulu
Pc için yazmadım mı diye kontrol ettim ama yazmışımCihazınız güncel. En son denetlenme tarihi: Bugün, 20:12
Ben de bu durum sadece alarm çaldığında oluyor(1520).Arkadaşlar telefon çaldığında patlak hoparlörden ses gelir gibi oluyor mu ? L1520 16.yapı kurulu
Bugün arkadasın 930'un da da olduğunu öğrendim 8.1'de başıma gelmedi .Ben de bu durum sadece alarm çaldığında oluyor(1520).
Plonyada dağıtılan bu güncelleme final sürümü değil mi ? Final ise biri video yayınlar sanırım finalde bir cacık var mı yok mu görürüz...T-Mobile Polonya, Lumia 640 için Windows 10 Mobile güncellemesini bugün dağıtmaya başlıyor.
Aynen, bu durumla bende 8.1 de hiç karşılaşmadım, sanırım son 2-3 yapıdır böyle oluyor.Bugün arkadasın 930'un da da olduğunu öğrendim 8.1'de başıma gelmedi .
Finalde herhangi bir yeniliğin geleceğini sanmıyorum, yenilikler daha sonra gelecek(miş).Plonyada dağıtılan bu güncelleme final sürümü değil mi ? Final ise biri video yayınlar sanırım finalde bir cacık var mı yok mu görürüz...
pc için olduğunu biliyorum da insider için olduğunu bilmiyordum başka bir yerden öğrendim teşekkürler.şimdilik pcde insiderden uzak kalıyorum mobilde yeterinde insideriz zatenPc için yazmadım mı diye kontrol ettim ama yazmışım
Plonyada dağıtılan bu güncelleme final sürümü değil mi ? Final ise biri video yayınlar sanırım finalde bir cacık var mı yok mu görürüz...
Aynı olay bende de var. Hatta ben acaba masaya koyunca hoparlör falan mı kapanıyor ki diye düşünüyordum meğer herkeste varmış sorun.Arkadaşlar telefon çaldığında patlak hoparlörden ses gelir gibi oluyor mu ? L1520 16.yapı kurulu
Arkadaşlar telefon çaldığında patlak hoparlörden ses gelir gibi oluyor mu ? L1520 16.yapı kurulu
Ben de bu durum sadece alarm çaldığında oluyor(1520).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?