braayn
Üye
Yani diyorsunuz ki biz bireysel kullanıcılar avucunu yalasınTeknoSeyir'de severek takip ettiğim bir editör var Levent Pekcan. Sıkı bir Nokia ve WP kullanıcısı 2012 den beri de kullanıyor zaten. İşi yakından takip eden ve fikirlerine güvendiğim güzel bir insan. Bugün bir konuşmasında dinledim, MS'nin Windows 10 Mobile geleceğini pek parlak görmediğini hatta ve hatta 2016 sonunda MS'nin mobilden çekilebileceğini bile söyledi. Çekilmesine ben pek ihtimal vermiyorum ancak çekilmese de bugün @papakudioflu nun da dediği gibi konu büyük boyutta belki de tamamen kurumsal odaklı olabilir. Bireysel kullanıcı yerine kurumlar ve şirketlere yönelik bir mobil anlayışı gelişecek sanırım.
1520 ile 930 dışında yansıtan yok sanırım ve kaldı ki win10 Tp kullanıyorsan hiç denemedim şuan yansıtıyor mu diyeArkadaşlar lumialarda ekranımı yansıt uygulaması var mı akıllı televziyonlara kablosuz olarak bağlanabiliyor muyuz?
Fiyatlar düşük olsaydı bile sistem oturmadığı için bizim gibi önceden WP kullanan kişiler bu telefonları alır mıydı?Bence almayacak kısım azımsanmayacak kadar çok olurdu.Sırf sistem oturmadığı için.Aslında Lumia 950 ve Lumia 950 XL Türkiye’de beklenen fiyatlardan çıkacak olsaydı eminim "ben dahil" bir çok arkadaşımızın fikirleri çok farklı olurdu ve şu anda başka şeyleri konuşuyor olurduk.
735 ile sıkıntısız yansıtıyorum.1520 ile 930 dışında yansıtan yok sanırım ve kaldı ki win10 Tp kullanıyorsan hiç denemedim şuan yansıtıyor mu diye
Arkadaşlar lumialarda ekranımı yansıt uygulaması var mı akıllı televziyonlara kablosuz olarak bağlanabiliyor muyuz?
1520 de kablosuz ekranımı yansıt çalışıyor mu(video ve resim paylaşımı hariç) ben bulamadım.Modele göre değişiyor sanırım, L820 kablosuz bağlanamazken, L1520 ile kablosuz ekranımı yansıt kullanılabiliyor ...
Ben w10 yükledikten sonra cihazı sıfırlamıştım cihazda ara sıra resetlemeler olmaya başladı ama atmalar falan olmadı sanırım,sonra tekrar 8.1 e dönüp w10 a tekrar yükselttim(sıfırlama yapmadım) şimdi daha iyi.Son durum: Edge dakika başı atıyor, Uc Browser atıyor, Kişiler arama yapmaya kalkarken atıyor, numara çevirme atıyor, 6tag bir süre sonra atıyor, fotoğraflar neredeyse çalışmıyor, groove music çok kötü halde uygulamadan çıkınca müzik duruyor, seçtiğin şarkının çalmaya başlaması çok zaman alıyor vs. vs. daha var da üşendim yazmaya
Ben w10 yükledikten sonra cihazı sıfırlamıştım cihazda ara sıra resetlemeler olmaya başladı ama atmalar falan olmadı sanırım,sonra tekrar 8.1 e dönüp w10 a tekrar yükselttim(sıfırlama yapmadım) şimdi daha iyi.
Ortalama olarak Şubat diyelimRetrica uygulaması 2016 birinci çeyreğinde mağazada olacakmış.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?