papakudioflu
Emekli Yönetici
Avrupa varyantlarda pek sorun çıkmaz. Genel olarak şebeke alt yapılarımız tam uyumlu.Sonunu okumayınca böyle oluyormuş
Daha önce başka ülke variantı flashlamıştım ama operatör hiç denememiştim acaba güncelleme çıkınca orange variantlı yazılım flashlasam sim açısından sorun olurmu?
Unlocked derken sim kilidini bahsediyorsan onun romla ilgisi yok.Unlock gerekmiyor sanırım?
İtalya ve İngiltere-İrlanda romu yüklemiştim daha önce ama ikisi de country varianttı.
Evet sim kilidinden bahsediyorum. Simi görmedi geri tr romu flashla başka ülkeye cv olarak gelmesini bekle vs. ile uğraşmak istemiyorum.Avrupa varyantlarda pek sorun çıkmaz. Genel olarak şebeke alt yapılarımız tam uyumlu.
Unlocked derken sim kilidini bahsediyorsan onun romla ilgisi yok.
Şebeke derken mesela vodafone Avrupa'da kullanılıyor.Vodafone'un dağıttığı herhangi bir romu bizim kurmamız gibi mi?Avrupa varyantlarda pek sorun çıkmaz. Genel olarak şebeke alt yapılarımız tam uyumlu.
Microsoft Türkiye’nin "yetkili satış departmanı" diye bir operasyonu yok. Ama bilginin doğruluğunu sorarsanız tüm dünyada bu hafta içinde yayınlanmaya başlayacağı belirtiliyor. Ayrıca güncelleme operatörler, bölge ve ülke müdürlüklerinden bağımsız bir şekilde Microsoft tarafından genel merkezden aynı anda dağıtılacak.Bugün bunu [f] üzerinden Wp kullanıcısı bir gruptan Kardeşim pm'den yolladı..
@papakudioflu @Sensation @bulutsuzgece @Bay H @Esendağlı @Aybin.Kilic
EvetŞebeke derken mesela vodafone Avrupa'da kullanılıyor.Vodafone'un dağıttığı herhangi bir romu bizim kurmamız gibi mi?
İos hangi telefonunda split screen ozellgini verdi? Lg telefonlar icin konusursam da androiddeki split screen cok kisitli. Sonylerde yok diye biliyorum.Sistemi şöyle yavaş, böyle sıkıntılı dediğimiz Android bile Split Screen özelliğini verecek kullanıcılarına.Hemde yavaşlığına ve sıkıntılarına rağmen.İOS'u zaten koymuyorum bu kategoriye.Çoktan kullanmaya başladılar adamlar.Biz ise hala OTG ne zaman gelecek, kilit ekranı ne zaman değişecek, retrica ne zaman gelecek (kullanmıyorum ama eksik eksiktir) diye bekleyelim.Yok arkadaş bu böyle olmayacak.İlk Redstone güncellemesine kadar daha sabredeceğim (En fazla Ocak sonu) Eğer ki yine bir gelişme göremezsem Androide geçeceğim kesin kararım.Ama yine de 830'u satmayacağım.Deneme tahtası niyetine kullanırım.Sistemin düzeldiğine, geliştiğine şahit olabilirsem belki ikna olup 950xl almayı düşünebilirim.Kim bilir belki Surface Phone alırız. @bulutsuzgece sen ne diyorsun bu konuya?Ocakta alıyormuyuz birer tane G4
Çok büyük özellik verecekmiş.Hep beraber alkışlıyoruz MS'iLumia 950 de USB den OTG takmanın yanında harici mikrofonda takılabiliyormuş.
ona usb den ekstıra kamerada takılır bir defa otg geldiyse hepsi geliyor, ayrıca iki telefonu bir birine bağlayıp diğerinin hafızasını görede biliyorsunuz bir sürü şey var, usb den yazıcı çalıştırma falanda herşey gelecekte tüm modellere bir gelse iyi olacakLumia 950 de USB den OTG takmanın yanında harici mikrofonda takılabiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?