Murat.Demir
Üye
Windows 10 Mobile güncellemesi henüz yayınlanmaya başlamadı fakat resmi dökümanlardan sızdırılan bilgilere göre ilk Windows 10 pc/Mobile sürümü 1602 versiyon numarasına sahip olacak ve bu da güncellemenin Şubat ayında yayınlanacağını gösteriyor.
Windows 10 Mobile güncellemesi henüz yayınlanmaya başlamadı fakat resmi dökümanlardan sızdırılan bilgilere göre ilk Windows 10 pc/Mobile sürümü 1602 versiyon numarasına sahip olacak ve bu da güncellemenin Şubat ayında yayınlanacağını gösteriyor.
Var.Şimdi aralıkta final güncellemesi yokmu
mTalk'tan gönderildi
İlk fazdaki cihaz olayı ne oldu şimdi 735 li liste olan? Şubatta mı alıcak onlarda kafam karıştı abi?
Herhangi bir değişiklik yok. Bu ay dağıtılmaya başlanacak.İlk fazdaki cihaz olayı ne oldu şimdi 735 li liste olan? Şubatta mı alıcak onlarda kafam karıştı abi?
Herhangi bir değişiklik yok. Bu ay dağıtılmaya başlanacak.
Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830 ve Lumia 930.
Yalan değil Orange Polonya operatöründen sızdırılan güncelleme takvimi o.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
The first one will go out starting on December 14. This wave includes theLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız, andLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız. Unfortunately the second wave will come much later, starting on February 1, 2016. This will bring Windows 10 to theLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız, andLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız.
Bu yalan sanırım?
Listelerde Lumia 1520'nin olmamasının nedeni bu cihazın Polonya'da unlocked yani sim kilitsiz olarak satılması. Bu nedenle direk olarak Microsoft tarafından güncelleme alacak.Listelerin hiçbirinde 1520 yok hayırdır,bize verilmeyecek mi☺
Bize yok işte abi bize yok en aşağı 2050Herhangi bir değişiklik yok. Bu ay dağıtılmaya başlanacak.
Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830 ve Lumia 930.
Sonunu okumayınca böyle oluyormuşYalan değil Orange Polonya operatöründen sızdırılan güncelleme takvimi o.
Listelerde Lumia 1520'nin olmamasının nedeni bu cihazın Polonya'da unlocked yani sim kilitsiz olarak satılması. Bu nedenle direk olarak Microsoft tarafından güncelleme alacak.
Ben yüklemiştim orange romunu pek sıkıntı yaşamadım simle ilgiliSonunu okumayınca böyle oluyormuş
Daha önce başka ülke variantı flashlamıştım ama operatör hiç denememiştim acaba güncelleme çıkınca orange variantlı yazılım flashlasam sim açısından sorun olurmu?
Avrupa varyantlarda pek sorun çıkmaz. Genel olarak şebeke alt yapılarımız tam uyumlu.Sonunu okumayınca böyle oluyormuş
Daha önce başka ülke variantı flashlamıştım ama operatör hiç denememiştim acaba güncelleme çıkınca orange variantlı yazılım flashlasam sim açısından sorun olurmu?
Avrupa varyantlarda pek sorun çıkmaz. Genel olarak şebeke alt yapılarımız tam uyumlu.
Unlock gerekmiyor sanırım?Ben yüklemiştim orange romunu pek sıkıntı yaşamadım simle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?