Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Kaldırdığınızdan dolayı olmuş.Özellikle şu son günlerde görüldüğü gibi sistemle ilgili sürekli güncelleme yayınlanıyor..
Tahminime göre, kararlı sürüm yayınlandıktan sonra ve sistem oturunca bu güncellemeler artarak devam edecek ve bu bizleri çok memnun edecek. Hem tahmin hem de temenni...: ) )
Denedim.. ve mağazaya gitti orada ise yükleme butonu çıkmadı...
Belki de benim hatamdır..
Geçmiş günlerde sanırım 11 veya 12 nci yapıda idi.. Hareket Verisi sürekli olarak güncelleme hatası veriyordu..
Ben de bunu akıllı veri yoluyla kaldırdım..
O gün bugündür güncellemesi bende gözükmüyor.
"Bu uygulama bu cihazla uyumlu değildir" mesajı çıkıyor.
Sanıyorum, tekrar yüklenmesi için sıfırlamak lazım..Kaldırdığınızdan dolayı olmuş.
doğum günün kutlu olsun abi. o kel vermez sana o cihazı demedi demeBugün benim doğumgünüm.
O vesileyle bi şansımı deneyeyim dedim
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bugün benim doğumgünüm.
Belli mi olur belki sürpriz yapabilirler.Bugün benim doğum günüm.
Belli mi olur belik sürpriz yapabilirler.
Bunun dışında Gabriel in günahını bile vermeyeceğini sanıyorum.
O zaman perşembenin gelişi Cuma dan belli olur mi diyelim..Yeni yapıyı bari versin de, günahı kendine kalsın
O zaman doğum günün kutlu olsun özgür,nice yaşlara inşallah.Bugün benim doğumgünüm.
Zaten ilk önce uyumlu insider cihazları güncellemeyi alıp otomatik olarak insider programından çıkıyor. Daha sonra tekrar insiderı aktif etmek gerekiyor.Offical sürüm yayınlandığında insiderdan geçiş oluyomudu ?
Açıklanan birinci grup cihaz listesi için yayınlanır.Ama kime 950 sahiplerine mi yoksa ilk dalgada listesindeki telefonlara mı?
Nice senelere abiYeni yapıyı bari versin de, günahı kendine kalsın
Açıklanan birinci grup cihaz listesi için yayınlanır.
İnşallahBiz dış kapının mandalıyız. (920, 820 vs)
Bize resmi sürümü verdiklerinde, insiderlar Redstone'un ikinci yapısını falan kullanıyor olurlar heralde
Hey gidi günler hey..Biz dış kapının mandalıyız. (920, 820 vs)
Bize resmi sürümü verdiklerinde, insiderlar Redstone'un ikinci yapısını falan kullanıyor olurlar heralde
Yok artık.Benden duymuş olmayın ama 3 Aralık'ta Windows 10 Mobile final güncellemesi yayınlanabilir!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?