kamil5028347
Üye
Arkadaşlar w10 a geçtim ama hangi şarj aletini kullansam yavaş şarj diyor
Zaten 8.1 dw samsung eski şarj aleti tam dolduruyordu hatta 8.1 de yavaş şarj demiyordu ama w10 da aynı cihaz yavaş şarj diyor tam dolduramıyorum ne yapmalıyım ?
Yarın yola çıkacağım doldurmaz bu şarjı
Benim de başıma gelmişti. Kendi kendine bir süre sonra düzeliyor. Düzelmez ise 8.1 yolu gözükür...
Biraz bekleyelim belki düzelir hocam.İki gün önce kendi orjinal şarj aletinde bende de aynı uyarıyı vermişti soft reset atmıştım sonra vermedi uyarıyı ilk defa uyarı vermişti
mTalk'tan gönderildi
Gözatma ekranında şarj durumu eskiden görünmüyordu, şimdi görünüyor.. Belki de yeni dikkatimi çekti...
Hangi modele gelmedi?Gözatma ekranında şarj durumu eskiden görünmüyordu, şimdi görünüyor.. Belki de yeni dikkatimi çekti...
Bir de bende Hareket Verisi güncellemesi gelmedi.. Bu uygulamanın kısayolunu ya da yüklemeyi kontrol etme imkanı veren ip ucunu bilen var mı?
Donanımında yok. Yapamazsınız.920 de hareket verisi yok nasıl yapabiliriz
920 de hareket verisi yok nasıl yapabiliriz
Eyvallah,umarım yayınlanır beklediğimiz ve olması gereken özelliklerde peyderpey verilmeye başlanır.Benden duymuş olmayın ama 3 Aralık'ta Windows 10 Mobile final güncellemesi yayınlanabilir!
Ama kime 950 sahiplerine mi yoksa ilk dalgada listesindeki telefonlara mı?Benden duymuş olmayın ama 3 Aralık'ta Windows 10 Mobile final güncellemesi yayınlanabilir!
Arkadaşlar spotify kullananlar bilir wp de spotify free çalıştırmıyor illa Premium istiyor.
Spotify kampanya yaptı 3 aylık Premium sadece 0.99 tl .
Spotify kullanlar kaçırmasın bu fırsatı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Not ; enpara ile 0.50 ye gelir sıcağın da sıcağı kaçırmayın bence.
L 640 XLHangi modele gelmedi?
Çalışıyor. İlk mesajdaki linki deneyiniz.L 640 XL
Sanıyorum bu modellerde hareket verisi çalışmıyor..
Denedim.. ve mağazaya gitti orada ise yükleme butonu çıkmadı...Çalışıyor. İlk mesajdaki linki deneyiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?