mami_61_29
Üye
Bende şimdi %175 yaptım, 5 hızlı işleme çıkardım. Tuşlar yine değişmedi. Bu özellik kalkmış olabilir ya da bizim modellerde olmuyor.
Sıfırlamadan sonra bu sürümde özel zil sesi yapamıyormuyuz arkadaşlar.sistemdeki zil seslerimi görünüyor halaSıfırlamadan sonra özel zil sesi yapamıyormuyuz
mTalk'tan 920 gönderdi
Daha doğrusu sahte bir twitium uygulaması mağazadan kaldırılmış.Magazadaki Twetium uygulamasi kullanicilarin kisisel bilgililerini calmaya yonelik oldugu icin magazadan kaldirilmis diye bir haber okudum bilginize
Daha doğrusu sahte bir twitium uygulaması mağazadan kaldırılmış.
Bu arada artık telefonlara custom rom da yüklenebilecek
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
@Sensation @bulutsuzgece
Detaylı bilgiyeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızulaşabilirsiniz
O zaman özelleştirilmiş w10m surumlerini yukleyebilirizDaha doğrusu sahte bir twitium uygulaması mağazadan kaldırılmış.
Bu arada artık telefonlara custom rom da yüklenebilecek
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
@Sensation @bulutsuzgece
Detaylı bilgiyeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızulaşabilirsiniz
Androiddeki rom symbian da ki cfw gibi olacak demek mi bu abi?
Evet zaten verilen araç bootloader kilidini açıyor, Root yapıyor, aynı zamanda custom rom hazırlayıp telefona flaşlamayı sağlıyor.O zaman özelleştirilmiş w10m surumlerini yukleyebiliriz
Farkı ne abi?Cfw değil arkadaşlar tamamen custom rom
Evet zaten verilen araç bootloader kilidini açıyor, Root yapıyor, aynı zamanda custom rom hazırlayıp telefona flaşlamayı sağlıyor.
ne kadar özgür olabilir? Tweakler kadar müdahale olmaz dimi? Bizi iyi yönden kötü yönden neler bekliyor acaba?Cfw değil arkadaşlar tamamen custom rom
Evet zaten verilen araç bootloader kilidini açıyor, Root yapıyor, aynı zamanda custom rom hazırlayıp telefona flaşlamayı sağlıyor.
Birisi işletim sisteminin kendisi, kernelşn gücü yettiğince özelleştirebilirsin. Cfw yani custom firmware ise daha kısıtlı.Farkı ne abi?
Şöyle söyleyeyim yapılması mümkün olup da Microsoft'un yap-a-madığı her şeyi yapmak mümkün. Mesela transparan bildirim merkezi, uygulama yöneticisinden tüm uygulamaları kapatma, @bulutsuzgece arkadaşımızın hasretle beklediği varsayılan paylaşım seçeneklerine Bluetooth ekleme, hatta klavyedeki belirlenen tuşlara özel görevler atama bile yapılabilir.ne kadar özgür olabilir? Tweakler kadar müdahale olmaz dimi? Bizi iyi yönden kötü yönden neler bekliyor acaba?
Android kurulabilir mi?Şöyle söyleyeyim yapılması mümkün olup da Microsoft'un yap-a-madığı her şeyi yapmak mümkün. Mesela transparan bildirim merkezi, uygulama yöneticisinden tüm uygulamaları kapatma, @bulutsuzgece arkadaşımızın hasretle beklediği varsayılan paylaşım seçeneklerine Bluetooth ekleme, hatta klavyedeki belirlenen tuşlara özel görevler atama bile yapılabilir.
Ayarlar diğer eklenenler dokunma gezinme tuşlarına dokunduğumda titretBeyler tuşlarda ki titreşim nasıl kapanıyor deli oldum bulamıyorum.
Evet ama cihaza özel rom yapılması ve yükleme aracı geliştirilmesi lazım. Yani güzel bir hayal sadeceAndroid kurulabilir mi?
Beyler tuşlarda ki titreşim nasıl kapanıyor deli oldum bulamıyorum.
Cevap verenler için teşekkür ederim.
Facebook beta için link atmıştım herkes yüklesin diye ama şimdi ben bulamıyorum.
Birisinde varsa Facebook beta linkini atabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?