OzkDmr
Üye
Arkadaşlar telefonum kafayı yedi, inanılmaz bir hızda şarj tüketiyor ve hiçbir uygulama açık olmamasına rağmen acayip derecede ısınmış durumda. Şarja taktım %8'i geçemiyor, bildirimlerde "jestleri güncelleyin" diye bir uyarı var. Acaba çift tıkla uyandırma yüzünden mi oluyor bu?
gelen gideni demek istediniz galibaSütten ağzımız yandı bir kere giden geleni aratıyor neden isteyelimki yeni yapı
Eğer hafızam beni yanıltmıyorsa satya nadella mobil taraf için acele etmediklerini ve uzun vadede başarı kazanacaklarını dile getirmişti.Herkes istediği platformu kullanmakta Özgur ama elimizdeki cihazlar MS'nin kobayı olmaları üzücü yani bu cihazda dolu dolu bir sürümü 2 yıl kullanabilseydim gam yemezdim ama işte bu cihazı almadan MS'nin yazılım tarafındaki slow Motion kadar yavaş olacaklarını nereden bilebilirdik ki ?yenilik istiyoruz yeni yapılardan... eğer stabillik için bekliyorsak zaten 8.1de kalırdık...önce sistemi zenginleştirin sonra stabil hale getirmeye çalışın...keşke android yükleyebilsek şu telefonlara.microsoft bootloader kilimidir ne haltsa bir yöntem sunsa da legal yada illegal android yükleyebilsek...sisteme yeni özellikler gelmediği gibi eskisi gibi söylentiler bile gelmiyor.microsoft bu işi bence uzun vadeli düşünüyor.android tarafına yaptığı o kadar hizmet bence bunu gösteriyor.şöyle 1 sene daha geçmesi lazım dişe dokunur gelişmeler olması için.yanlış hatırlamıyorsam 1seneden fazla oluyor bu insider muhabbeti..
Bende yedekten kurmadım. Bunla alakalı olabilir mi sıkıntısız olması?
Bi denede arkadaşım ona göre bende sıfırlayayım.
O ekran düzeninş ayarlamak kabus olacak off
mTalk'tan 920 gönderdi
Hımmm bak bu olabilir, bir de böyle denemek lazım.
13.yapıda sıfırlayıp da yedek kurmayan başka arkadaşımız var mı? (Özellikle ilk nesil Lumia kullananlardan)
Acaba onlarda tuşlamadaki donma sorunu ne durumda?
Lumia 920'den gönderildi
Mesele test edildi, onaylandı.Ben 820 kullanıyorum son yapıyı kurdum sıfırladım ama yedek almadım bende numara çevirmede sıkıntı yok seri yani
mTalk'tan gönderildi
Lumia 720 10586da sıfırlandı. Geri yükleme yapılmadı. Gecikme aynen devam ediyorMesele test edildi, onaylandı.
Sıfırlayınca yedekten yükleme yapmazsanız telefon tuşlamadaki bekleme sorunu düzeliyor.
Continuum konusunda vermiştim linkiWindows 10 Mobile için desteklenen yazıcılar:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mesele test edildi, onaylandı.
Sıfırlayınca yedekten yükleme yapmazsanız telefon tuşlamadaki bekleme sorunu düzeliyor.
Mesele test edildi, onaylandı.
Windows 10 Mobile için desteklenen yazıcılar:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 830 sıfırlandı yedekten yükleme yapılmadı ama maalesef gecikme düzelmedi
mTalk'tan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?