YkPkY
Üye
Hımmm o zaman akşama sıfırlayıp yedek kurmadan bir deneyeyim. İnşallah tuşlarda yine takılma olmaz.
Lumia 920'den gönderildi
Ekran ışığını otomatik yapıp pil tasarrufunu açın biraz daha azalıyor parlaklık
Ama geceleri çok ışık veriyor gözlerimi rahatsız ediyor yok mu başka yolu
mTalk'tan gönderildi
eğer internette geziniyorsanız UC Browser'ın Gece Modu var ben onu kullanıyorum nette gezerkenAma geceleri çok ışık veriyor gözlerimi rahatsız ediyor yok mu başka yolu
mTalk'tan gönderildi
Arkadaşlar var mı bir yardım, bir öneri?Arkadaşlar telefonum kafayı yedi, inanılmaz bir hızda şarj tüketiyor ve hiçbir uygulama açık olmamasına rağmen acayip derecede ısınmış durumda. Şarja taktım %8'i geçemiyor, bildirimlerde "jestleri güncelleyin" diye bir uyarı var. Acaba çift tıkla uyandırma yüzünden mi oluyor bu?
Arkadaşlar var mı bir yardım, bir öneri?
Konumu sadece haritayı kullandığımda açıyorum, normalde kapalı durumda. Yine de baktım, listede sadece facebook var.Arka planda Dokun uygulaması güncellendiği için "Jestleri güncelleyin" bildirimi gelmiş.
Olağan bir durum.
Ses kısma ve güç tuşuna 10 sn basılı tutarak telefonu yeniden başlatın.
Telefon açıldığında hızlı eylem merkezinde "Konum" simgesine bir kaç saniye basılı tutun.
Açılan menüde en aşağıda konum kullanan uygulama sayısını azaltın. (Harita kullanan uygulamalar dışındakileri kapatabilirsiniz)
telefonu kapat 30dk falan öyle dursun tamamen soğusun daha sonra telefonu uçak moduna alıp açık olan herşeyi kapat arka planların hepsini engelle gizlilik kısmından daha sonra elinde varsa farklı bir sarj cihazı yoksa yine aynısı ile tekrar sarj etmeyi dene birArkadaşlar var mı bir yardım, bir öneri?
Uğraşırım diyorsan çok işine yarayacak bi yolu var tabi.hatta sadece düşük profili minimuma getirip diğerlerini istediğin gibi ayarlarsın.gündüz kullanımda da sıkıntı çıkartmaz diğer modlar.yani komple kısmış olmazsın.aşağıdaki konuyu bi incele.herşeyi oradaki gibi yaptıktan sonra ekran parlaklığı ile ilgili bölümü düzenleyebilirsin.eğer yapamazsan yardımcı olurumAma geceleri çok ışık veriyor gözlerimi rahatsız ediyor yok mu başka yolu
mTalk'tan gönderildi
Sanırım sıkıntı mobil veride. Onu kapatınca ilk defa %40'a kadar çıktı şarj. Bakalım evde deneyeceğim, orada aynı hızda boşalmıyorsa sarj buradaki baz istasyonuyla alakalı olabilir sorun.telefonu kapat 30dk falan öyle dursun tamamen soğusun daha sonra telefonu uçak moduna alıp açık olan herşeyi kapat arka planların hepsini engelle gizlilik kısmından daha sonra elinde varsa farklı bir sarj cihazı yoksa yine aynısı ile tekrar sarj etmeyi dene bir
Evde ki pc bozuk bozuk olmasa emin ol uğraşırdım çünkü gözlerimi çok rahatsız ediyor geceUğraşırım diyorsan çok işine yarayacak bi yolu var tabi.hatta sadece düşük profili minimuma getirip diğerlerini istediğin gibi ayarlarsın.gündüz kullanımda da sıkıntı çıkartmaz diğer modlar.yani komple kısmış olmazsın.aşağıdaki konuyu bi incele.herşeyi oradaki gibi yaptıktan sonra ekran parlaklığı ile ilgili bölümü düzenleyebilirsin.eğer yapamazsan yardımcı olurum
Konu: Windows 10 Mobile Tweakler - MaxiCep
PC olmazsa olmaz malesefEvde ki pc bozuk bozuk olmasa emin ol uğraşırdım çünkü gözlerimi çok rahatsız ediyor gece
mTalk'tan gönderildi
Abi bence 3 hafta üst üste verilen yapılardan bir yenilik çıkmadığı içinde olabilir mi ?Bugün Salı ve hala yeni yapı ne zaman gelecek diye soran çıkmadı. Adamlar üç hafta üst üste yeni yapı verince kimse artık yeni yapı sormaz oldu.
Sütten ağzımız yandı bir kere gelen gideni aratıyor neden isteyelimki yeni yapıBugün Salı ve hala yeni yapı ne zaman gelecek diye soran çıkmadı. Adamlar üç hafta üst üste yeni yapı verince kimse artık yeni yapı sormaz oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?