atakanakata
Üye
Bende aratınca çıkıyor.8.1 den geçişte yüklü olarak geliyor ama mağazada olmadığı için tekrardan kurulum yapılamıyor güncelleme geldiğinde güncellenmiyor falan. mağazada hala yok diye biliyorum :/
Şimdi baktım var8.1 den geçişte yüklü olarak geliyor ama mağazada olmadığı için tekrardan kurulum yapılamıyor güncelleme geldiğinde güncellenmiyor falan. mağazada hala yok diye biliyorum :/
Sizin Lumia Camera farklı olabilir. Ama sıfırladıktan sonra her şekilde yüklüyor diye biliyorum.şaka gibi bende mağazada aratınca çıkmıyor. sıfırlamak tek çözüm o halde. teşekkür ederim ((:
neden sıfırlamak gerekiyor ben 10581 de 8.1e döndüm 10586.11 yüklemedimMicrosoft zaten RTM demedi ki. Ayrıca son yapıyı yükledikten sonra telefonunuzu sıfırladınız mı?
Çoğu sorun gittiği için.neden sıfırlamak gerekiyor ben 10581 de 8.1e döndüm 10586.11 yüklemedim
numara çevirirken takılıyor mu hala numara çeviremiyordumÇoğu sorun gittiği için.
Hayır. 8.1'de nasılsa bu da öyle.numara çevirirken takılıyor mu hala numara çeviremiyordum
lumia 520 içinde geçerlidir umarım dediklerinizHayır. 8.1'de nasılsa bu da öyle.
Bilemiyorum. Yalnız 10586 kullanıyorum.lumia 520 içinde geçerlidir umarım dedikleriniz
Numara çevirme 620'de sıkıntısız çalışıyor son yapı yüklülumia 520 içinde geçerlidir umarım dedikleriniz
hareket verisinin bi şekilde güncellenmesi lazım arabada da adım sayıyoDevamı da yakında geliyor...
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sağlık ve fitness geri dönüyor galiba şuan kullanılamıyor windows10 ile.Devamı da yakında geliyor...
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben kullanıyorum şu an cumartesi günü sıfırlama yapmıştım hala çalışıyorSağlık ve fitness geri dönüyor galiba şuan kullanılamıyor windows10 ile.
Whatsapp'ı MS optimize edecek değil tabiiki.MS kendi işini yapsın, bunu MS'tan beklemek biraz garip olacak ama düzgün stabil ve mümkün olan en az hatalı sabit bir sürüm yayınlasın yeter.eğer kullanıcıyı memnun ederse geliştirici de ona göre öncelik verip uygulamalarını bir an önce optimize edip güncelleyecektir diye düşünüyorumWhatsAppın optimizasyonunu MS'den bekliyorsn daha çok beklersino işi whatsappın kendisi yapması lazım
sıfırlama yaptım ve yine aynı uygulamaları ve güncellemeleri yükleyemiyorum yine aynı hata.Sizin Lumia Camera farklı olabilir. Ama sıfırladıktan sonra her şekilde yüklüyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?