Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Kamere uygulamasında hiç sıkıntı yaşamadım. Mesajlaşmanın atması da içindeki Skype'ten oluyorHani şu önceki yapıda ekran ilk açılışta karmakarışık geliyordu ya, bugün telefonun ekranı 1 saniyeliğine öyle olup düzeldi@Sensation
Kamera uygulamasında yine enteresan şeyler oluyor. Ekranda çerçeve ve kareler gelip gidiyor arada bir.
Başta Mesajlaşma olmak üzere birkaç uygulamada yerli yersiz duraksama veya atmalar olabiliyor.
Sistemin kararlılığı hepten cortladı
Kamere uygulamasında hiç sıkıntı yaşamadım. Mesajlaşmanın atması da içindeki Skype'ten oluyor
950'deki arama kaydının bize de gelmesini istiyorum
Söylemesi ayıp şu an neredeyse öyleEee yeni nesil 735 olunca her şey tıkırında tabi
Yeni nesillerde Son 3 yapıda da nerdeyse hiç bir sorun olmadan devam ediyor.Eee yeni nesil 735 olunca her şey tıkırında tabi
gördüm ki hala sistemimiz android ile karşılaştırılıyor.neden?eğer gerçekten karşılaştırma istiyorsanız 8.1 ile 10 aarsında yapın.ben lumia camera oladığı için 1020'yi 8.1'de kullanıyorum.830'u da 10 ile kullanıyorum.830 yeni nesil cihaz ama yine de w10 ile vasat.eğer 1020'ye w10 yüklemiş olsaydım büyük ihtimalle beni yarıyolda bırakırdı.9'uncu yapıyı denediğimde üç gün zor dayanmıştım.whatsap konusuna gelince hala bizim cihazlarımız için optimize edilmedi.hatta win10 için de optimize edilmedi.rtm sürümünün gelmesiyle optimizasyon yapıldığında çok daha hızlı açılacaktır emin olun.stabilite bu şekilde kalmaz.ms geçte olsa yapar
Arkadaşa tamamen katılıyorum.Arkadaşımın yeni aldığı g4 beat in neredeyse her programı benim lumia 925 ten 3 4 kat daha hızlı açtığını söyleyebilirim .uygulama açılırken gösterilen animasyonda bizimkine göre çok daha kısa sürüyor.ana menüyü zaten bastığın anda gösteriyor.daha telefonu 1 aylık ileride telefonda şişme donma olur mu bilmiyorum fakat şu an arada çok fark var diyebilirim.Haklı olduğun noktalar var ama whatsapp 8.1de de çok hızlı değildi. Arkadaşlar ios veya androidde bu uygulamalara tıkladığımızda ekrana pat diye geliyor hızdan kastım bu. Umarım bir optimize sorunudur ve düzelir.
mTalk'tan gönderildi
WhatsAppın optimizasyonunu MS'den bekliyorsn daha çok beklersingördüm ki hala sistemimiz android ile karşılaştırılıyor.neden?eğer gerçekten karşılaştırma istiyorsanız 8.1 ile 10 aarsında yapın.ben lumia camera oladığı için 1020'yi 8.1'de kullanıyorum.830'u da 10 ile kullanıyorum.830 yeni nesil cihaz ama yine de w10 ile vasat.eğer 1020'ye w10 yüklemiş olsaydım büyük ihtimalle beni yarıyolda bırakırdı.9'uncu yapıyı denediğimde üç gün zor dayanmıştım.whatsap konusuna gelince hala bizim cihazlarımız için optimize edilmedi.hatta win10 için de optimize edilmedi.rtm sürümünün gelmesiyle optimizasyon yapıldığında çok daha hızlı açılacaktır emin olun.stabilite bu şekilde kalmaz.ms geçte olsa yapar
Whatsapp core prime açılma süresi bastığım gibi açılıyor 630da 3sn yükleniyorda bekliyorumHaklı olduğun noktalar var ama whatsapp 8.1de de çok hızlı değildi. Arkadaşlar ios veya androidde bu uygulamalara tıkladığımızda ekrana pat diye geliyor hızdan kastım bu. Umarım bir optimize sorunudur ve düzelir.
mTalk'tan gönderildi
Telefonu sıfırlayınca hepsi düzeliyor.lumia camera, here maps, ek özellikler ve bilgiler ve dokunma güncellenmiyor. mağazada güncelleme var ama hata veriyor kaldı öyle
Lumia Camera mağazada var. Bildiğim kadarıyla 1020'de çalışmasına izin verildi.telefonu sıfırlarsam eğer lumia camera da gidecek amalumia 1020 kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?