Dexter Morgan
Üye
VardıBunlar daha önce var mıydı ?
en çok uğraştıran yapı olsa gerekBi güncelleme verdiler veba gibi telef ettiler milleti ya daha önceki yapılar da bile bunlar olmamıştı. Bide sözde RTM olacak sürüm.
L 830 için bile bu yorumu yapıyorsanız durum şaşırtıcı...en çok uğraştıran yapı olsa gerek
lumia 830 için yapmadım bu yorumu genele bakarak yaptım bende bir sorun yok ben memnunum biz biran önce final yapmalarını beklerken adamlar bize sorunlu yapıları gönderip duruyorlar. Bu da kullanıcılar üzerinde olumsuz etkiler yaratıyor.L 830 için bile bu yorumu yapıyorsanız durum şaşırtıcı...
Aslında anket yapmak lazım..
Kaç kişi yüklemiş ve ne kadarı memnun, ne kadarı sorunlu..
Dün gece aynı saatlerde geldi o daBilgisayar tarafında da şuanda 10.586.11 oldu güncelleme geldi
telefonu son yapıda sıfırlama yapınca böylemi oldu sizde, ben sabah sıfırladım herşey kuruldu sorunsuz olarak@Sensation
Hocam işte en son yayınlanan yapı 10586
Bu arada Nokia uygulamaları sorunsuz açılıyor ama güncelleme listesinde bu kadar hatalı uygulamayı görmektense dokun,göz atma ve ses ayarlarını yapıp hepsini depolamadan uçurdum gittiŞimdi sıfır sıkıntı ile yeni yapının keyfini sürme vakti
Evet hemde 2 kere sıfırladım ama bu uygulamalar hata verip durdutelefonu son yapıda sıfırlama yapınca böylemi oldu sizde, ben sabah sıfırladım herşey kuruldu sorunsuz olarak
Doğrudur hocam o saatlerde bilgisayarım kapalıydı bende yeni yükledi adamlar pc tarafında gerçekten çok iyi çalışıyorlar fakat mobil için çok yavaşlarDün gece aynı saatlerde geldi o da
Evet.Çevrim dışı haritalar çok yavaş iniyor bu herkeste aynı mı ?
kilit ekranını kapalı tutup pil tasarrufu kapalı iken sorunsuz indi bende normalde bende de bazılarında hata veriyorduEvet hemde 2 kere sıfırladım ama bu uygulamalar hata verip durdu
Bütün ayarları baktım bulamadım onçeden vardıHücresel den indirebilmen için şifresini bilmesen bile etrafta bir wifi lazım onu açıp şifre denemeleri yap giremezsin bilmediğinden kalsın öyle, sonra ağ ayarlarının olduğu kısma gir veri kullanımında wifinin olmadığı yada çekmediği yerlerde şebekeye izin ver sonra indiriyor kendisi
Aynı..Çevrim dışı haritalar çok yavaş iniyor bu herkeste aynı mı ?
Yeni nesil cihazların hepsinde böyle..8.1 den geçtim yeni kapıya ,
Şu anda neredeyse 0 hata.
Lumia 735
eminmisiniz? bundan önce ki 2 yapıda teli sıfırladım zar zor kurtardım bunda sıfırlarsam sıkıntı çıkmayacaksa sıfırlayacağım çünkü.Bu yapıda yok. Rahatlıkla sıfırlayabilirsiniz. 10581'de sıfırlarsan 10586'ya geçişte sorun var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?