Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Bende şöyle bir sıkıntı var. Sosyal medya uygulamarı kurulu fakat tüm uygulamalar kısmında 2şer adet gösteriyor. Bir tanesi yüklü hali diğerinde bekleniyor yazıyor

alaca61

Üye
Hiçbir soruya cevap alamadım dahada sormam artık

Yorumları okuyorumda herkeste bir hata var bunlar bu gidişle hatasız final zor yapacaklar gibi geliyor

Lumia 830 ile gönderildi

Bende şöyle bir sıkıntı var. Sosyal medya uygulamarı kurulu fakat tüm uygulamalar kısmında 2şer adet gösteriyor. Bir tanesi yüklü hali diğerinde bekleniyor yazıyor
yükleme bittikten sonra telefonun ilk açılışı sırasında uygulamalar alanındaki bazı uygulamaların sönük-pasif görünmesi gibi..
sosyal medya uygulamalarını silip telefonu kapatıp yeniden açarak uygulamaları tekrar yüklemek sorunu çözebilir.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Navifirm veya benzeri bir yolla cihazın Lumia Denim güncellemesini içeren romu indirip bilgisayarda ilgili klasöre atmanız gerekiyor. Tabi mevcut inen romu da silmelisiniz.

Hiçbir soruya cevap alamadım dahada sormam artık
Soruları tekrar alayım

Telefonun bşrick olması için yapılacak tek şey bataryayı çıkartmayı ve tebrikler başarmışsınız. Windows Phone Device Recovery Tool yükleyip, telefonum algılanması menüsünden adımları izleyin. Ya da Nokia Care Suite veya Nokia Software Updater ile kurtarmayı deneyin.

Tepkiler: abcderhan, afwerker ve gardi
deneyecegim teşekkürler sonucu yazacağım

Hücresel veriden nen niye indiremiyorum ya 6GB \ internet paketim var
Dolaşımda da diyor
Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
Hücresel den indirebilmen için şifresini bilmesen bile etrafta bir wifi lazım onu açıp şifre denemeleri yap giremezsin bilmediğinden kalsın öyle, sonra ağ ayarlarının olduğu kısma gir veri kullanımında wifinin olmadığı yada çekmediği yerlerde şebekeye izin ver sonra indiriyor kendisi

Tepkiler: BomberMAn TR01 ve bozkirdangelen

skynet

Üye
@Sensation
Hocam işte en son yayınlanan yapı 10586
Bu arada Nokia uygulamaları sorunsuz açılıyor ama güncelleme listesinde bu kadar hatalı uygulamayı görmektense dokun,göz atma ve ses ayarlarını yapıp hepsini depolamadan uçurdum gitti Şimdi sıfır sıkıntı ile yeni yapının keyfini sürme vakti

Tepkiler: Sensation
depolamadan kaldırınca uygulamaları kullanabiliyor muyuz

saynesim

Üye
Yüklediğim en berbat yapı
Arama motoru yine değişmiyor mağaza sıkıntılı bunla malmı hiç test edip kontrol etmiyorlar

Tepkiler: Dexter Morgan
tuş kilidini açınca müzik durduruluyor her yapıda sorun olması gerekiyor demek ki

murattiy

Üye
930 kullanirken tasarimi benzer mi4 e gecmistim.ilginctirki haftaya 1058 yapiyi mi4 icin vereceklermis.stock recovery de cift boot ozelligi neden var diye dusunuyordum.sanirim haftaya android+windows ayni telefonda olacak

As early as march of this year, Microsoft has announced that they will release win 10 rom for Mi 4, but so far it has always been in Beta stage.It's said that all beta testers have flashed the Windows 10 Molie Build 1058, which is the relatively stable and smooth version and can be forwarded to release for public within short time.

Bi güncelleme verdiler veba gibi telef ettiler milleti ya daha önceki yapılar da bile bunlar olmamıştı. Bide sözde RTM olacak sürüm.

skynet

Üye
Bunlar daha önce var mıydı ?