emz
Üye
Eğer ciddi bir sorun yoksa sıfırlamana gerek yok.
Ancak aşırı yavaşlık varsa sıfırlamayı deneyebilirsin.
Nasil emin olabilirizGabriel Aul'un açıkladığı listede yok. Son Windows Insider uygulama güncellemesi ile eklendiyse bilemem.
Abi bende bi kasma yavaşlık saçma sapan tepkiler ve özellikle diğer ayarlarda sorun var. Dokun falan gelmiyor açılmıyor bende. Sence 10581'drn 10586 ya geçip mi sıfırlayayım yoksa 8.1 e dönüp tüm ayarları güncelleyip mi çıkayım? Ayarlar falan kayboluyordu ya diğer ayarlar onları kaybetmek istemiyorum yani ama sıfırlayınca yükleyebiliyorsam iyi. Olmuyorsa 8.1 e döneyim. Ne yapayım sence? Ya da sürüm yükselince geçer düzelir mi sorunlar? En büyük sıkıntı da 12. Yapıdan bu yana okulun wifi ağına bağlanamıyorum. 8.1 de oluyor. Hani sıfırlasam düzelir mi merak ediyorum:/
Telgrafla gönderildi.(L525)
10586'da sıfırlama yaparsan Nokia döneminden kalan çoğu ayarları indiremezsin mağazadan.
Here Drive ve Here Maps de aynı şekilde.
Beyler uzun zamandır yapı yüklemiyordum ve hala ısrarla kaç güncelleme geldi ve ben hep 8.1 de kalmıştım,
Sonunda bu yapıyı 8.1 önce sıfırladım daha sonra sıfırdan insider yükledim indirdi çarklar vs... Derken bitti açıldı.
Sonuç mu şu anda harika maşAllah takılma donma yok belki 8.1 den temiz geçtiğim için bilmiyorum ama final gibi çalışıyor bende ( Lumia 735) yine belki yeni nesil cihaz olduğu için olabilir.
Ve eğer batarya göstergesinde bug yoksa harbiden çok iyi sabaha kadar wifi açık olmasına rağmen 41 de bıraktım sabah 41 de aldım.
Edit; sonunda %39 oldu.
Uygulamayı yükleyip giriş yaptıktan sonra telefon yeniden başlatılır. Güncelleme kontrolü yaptığınızda ya Yapı 10586.11 güncellemesini ya da Insider Fast Configuration Update adında bir güncelleme bulur. Bu güncellemeleri indirip yükleyebiliyorsa sorun yok. Onun dışında başka bir yol bilmiyorum.Nasil emin olabiliriz
Windows Insider uygulamasını yükleyebilir bunda sonra yok. Olay uygulamayı yükleyip giriş yaptıktan sonra başlıyor.Valla dun yuklendi insider .. Bayagi bir guncelleme yapti acti kapadi ama phone ozelliklerine baktigimda win8.1 up2 gibi bisiy yaziyordu
ben her yeni yazılımda sıfırlıyorum. Daha az sorunlu ve hızlı oluyor. Bana sorarsanız 8.1e dönüp temiz kurulum yapın.@bulutsuzgece abi 9'un üstüne 12'yi yükledim ve üstüne de 13'ü yükledim ama hiç sıfırlamadım.sıfırlasam bi faydası olurmu sence.stabilleşir mi biraz daha acaba
Çünkü hâlâ yok.Başlangıç ekranının logosu hala bende görünmüyor
Hocam 8.1'e dönüp tekrar yükseltsem yine bu Nokia uygulamaları güncelleme menüsünde hata verir mi ? Şuanda hem güncellenmiyor hemde açılmıyorlar o yüzden de hepsini depolamadan kaldırdımÇünkü hâlâ yok.
Hata veriyor. Bu yüzden ben de sıfırlayamıyorum.Hocam 8.1'e dönüp tekrar yükseltsem yine bu Nokia uygulamaları güncelleme menüsünde hata verir mi ? Şuanda hem güncellenmiyor hemde açılmıyorlar o yüzden de hepsini depolamadan kaldırdım
Eğer yine aynısı olacaksa hiç uğraşmayayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?