Güncelleme sonrası tıkanıp kalanlar için Hard Reset Tuş Kombinasyonu:
Ses kısma ve güç tuşlarına aynı anda basın ve 10-15 saniye basılı tutun.
Titreşimi hissettiğinizde tüm tuşları bırakın ve hemen ardından ses kısma tuşuna tekrar basın (Ekranda ünlem çıkana kadar).
Ünlem işareti göründüğünde, sırasıyla tek tek şu 4 düğmeye basın. Ses açma - Ses kısma - Güç - Ses kısma. (Telefon yeniden başlayıp çarklara geçecektir)
Bunlar hiçmi telefon görmemiş bir firma be kardeşim. İnsan böyle ilkel bir sistemi göstermeye utanır ya. Ondan biraz bundan biraz alsa bizi birazcık mutlu etse bizde onların kulaklarını çınlatmasak olmazmı. Ben bu telefonu alırken nokia kalitesi ve microsoftun sağlam bir yazılım firması olduğu için aldım. Görünen o ki daha çok kat edicek yolu var bunların ( tabi o yolu bir bulabilseler) bu dönem köprüden önceki son çıkış gibi kritik kaçırdımı gitti. Umarım geri zekâlılığı bırakıp adam gibi bir sistem yaparlar. Herkese hayırlı geceler.
Blogtaki "bilinen sorunlar" kısmını okumadan güncellemeyi yükleyen ve telefonu cortlayan binlerce kullanıcı şu an Microsoft'a sövmekle meşgul muhtemelen.
Blogtaki "bilinen sorunlar" kısmını okumadan güncellemeyi yükleyen ve telefonu cortlayan binlerce kullanıcı şu an Microsoft'a sövmekle meşgul muhtemelen.
Temiz bir başlangıç yapıp tekrar windows 10 yüklemek istiyorum.lakin Windows phone recovery tool sunucudan da indirse,elimde olan wp8.1 dosyalarıda aynı hep windows Phone 8.1 i yüklüyor.8.1 update 1 ve 8.1 update 2 yi görmüyor ve bunları telefon üzerinden güncelleyip öyle Windows10 yüklüyorum.buda zaman alıyor.recovery ile 8.1 in en son gdr2 veya bir önceki sürümü nasıl yüklerim.veya flash dosyalarını nereden bulabilirim.önceden symbianlı tellerde bütün Flash dosyalarını internetten bulabiliyorduk.bu wp dede böyle bir şey varmı.arkadaşlar ?
Oooo, gece su içmek içib kalkmıştım, telefona bir bakayım dedim, güncelleme yüklenmiş ve yeniden başlatma için hazır bekliyormuş, bastım kırmızı butona veeee, yeni sürümden yazıyorum, sorunsuz güncellendi ...
Lumia 920 ye yükledim ve sıkıntı yaşamadım. Cidden hızlı ve stabil bir duruşu var bildiğim bir kaç noktada yaşadığım takılmalar gitmiş pürüzsüz bir kullanım var .