Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Çarklara gelip halen geçmeli miyiz diyorsunuz, geç kaldınız gibisizce geçmeli miyiz yeni yapıya beyler ?
Bilinen sorunİnsider merkezi hiç açılmıyor
haklısın valla niye gibi geçmeli miyiz yazdım bende bilmiyorum kafa gitti gece geceÇarklara gelip halen geçmeli miyiz diyorsunuz, geç kaldınız gibi
Arkadaşım ben anlatamadım herhalde benim sıkıntım tuş seslerinin çıkması değil, Sıkıntılı çıkması uzun basılmış gibi ve takılarak çıkması.Numara çevirme aynı ama tuş sesleri birkaç sürümdür yok. Sizin kapatmanız lazım.
bakalım bende ne olacakGüncelleme bittikten sonra telefon Nokia yazısında kaldi ve açılmıyor. (Lumia 920)
Sıfırlama falan da yapmadım üstelik.
Gecenin bir yarısı telefonsuz kaldım sağol Microsoft(!)
Evet maalesef öyle. Çok yavaş çalışıyor.Arkadaşım ben anlatamadım herhalde benim sıkıntım tuş seslerinin çıkması değil, Sıkıntılı çıkması uzun basılmış gibi ve takılarak çıkması.
Gelecek tabii ki.Bu yapının rtm adayı olabileceği söyleniyordu öyle bir durum var mı yoksa bir yapı daha gelir mi
o sorun telefonu sıfırlayınca genelde çözülüyor ama bu yapılarda da sıfırlama sorunu var deneme derim mesela şuan bende öyle bir şey yokArkadaşım ben anlatamadım herhalde benim sıkıntım tuş seslerinin çıkması değil, Sıkıntılı çıkması uzun basılmış gibi ve takılarak çıkması.
Bu yapıda yok. Rahatlıkla sıfırlayabilirsiniz. 10581'de sıfırlarsan 10586'ya geçişte sorun var.o sorun telefonu sıfırlayınca genelde çözülüyor ama bu yapılarda da sıfırlama sorunu var deneme derim mesela şuan bende öyle bir şey yok
benim telefon açıldı sorunsuz kapa aç veya soft reset falan bir şeyler dene aslında çoktan denemişsindir de neyseGüncelleme bittikten sonra telefon Nokia yazısında kaldi ve açılmıyor. (Lumia 920)
10581de sıfırladım. Şuan güncelleme yüklemeye hazıralnıyorum. Gelişmeleri yazacağımBu yapıda yok. Rahatlıkla sıfırlayabilirsiniz. 10581'de sıfırlarsan 10586'ya geçişte sorun var.
Yorumlardan anladığım: Boşuna güncelleme yapmışlar. Onu fa tam yapamıyorlar zaten, her sürümde 1 tane kritik ve son derece saçma bir hata oluyor.
Güncelleme bittikten sonra telefon Nokia yazısında kaldi ve açılmıyor. (Lumia 920)
Saçmalığın daniskası hem de.
Böyle rezalet olur mu.
Her seferinde işi gücü bırakıp telefonu sıfırlamaya yada 8.1'e döndürmeye uğraşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?