Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnsider merkezi hiç açılmıyor
Bilinen sorun
  • There is a known issue where the tile for Insider Hub still remains under All apps but doesn’t open. Insider Hub isn’t included in this build. There isn’t a way to get it back unfortunately. However, it’ll return in a future flight! In the meantime, use Insider Hub on the PC as a workaround.

Tepkiler: kamil5028347
Güncelleme bittikten sonra telefon Nokia yazısında kaldi ve açılmıyor. (Lumia 920)
Sıfırlama falan da yapmadım üstelik.
Gecenin bir yarısı telefonsuz kaldım sağol Microsoft(!)

Tepkiler: ThunderblastX
Numara çevirme aynı ama tuş sesleri birkaç sürümdür yok. Sizin kapatmanız lazım.
Arkadaşım ben anlatamadım herhalde benim sıkıntım tuş seslerinin çıkması değil, Sıkıntılı çıkması uzun basılmış gibi ve takılarak çıkması.

Tepkiler: BLasTeaR
Bu yapının rtm adayı olabileceği söyleniyordu öyle bir durum var mı yoksa bir yapı daha gelir mi

Kardeşim aynısı bende de oldu sorunu geçmek için blogda yazanı uygula yeniden çarklara atıyor sorunsuz açılıyor

4MaGuS

Üye
Arkadaşım ben anlatamadım herhalde benim sıkıntım tuş seslerinin çıkması değil, Sıkıntılı çıkması uzun basılmış gibi ve takılarak çıkması.
o sorun telefonu sıfırlayınca genelde çözülüyor ama bu yapılarda da sıfırlama sorunu var deneme derim mesela şuan bende öyle bir şey yok

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o sorun telefonu sıfırlayınca genelde çözülüyor ama bu yapılarda da sıfırlama sorunu var deneme derim mesela şuan bende öyle bir şey yok
Bu yapıda yok. Rahatlıkla sıfırlayabilirsiniz. 10581'de sıfırlarsan 10586'ya geçişte sorun var.

cadde19

Üye
çarklar da azıcık kaldı hadi oğlum ilerle hadi hızlıca.
sabah iş var....

4MaGuS

Üye
Güncelleme bittikten sonra telefon Nokia yazısında kaldi ve açılmıyor. (Lumia 920)
benim telefon açıldı sorunsuz kapa aç veya soft reset falan bir şeyler dene aslında çoktan denemişsindir de neyse

ademoz05

Üye
Yorumlardan anladığım: Boşuna güncelleme yapmışlar. Onu fa tam yapamıyorlar zaten, her sürümde 1 tane kritik ve son derece saçma bir hata oluyor.

Tepkiler: BLasTeaR
Yorumlardan anladığım: Boşuna güncelleme yapmışlar. Onu fa tam yapamıyorlar zaten, her sürümde 1 tane kritik ve son derece saçma bir hata oluyor.

Saçmalığın daniskası hem de.
Böyle rezalet olur mu.
Her seferinde işi gücü bırakıp telefonu sıfırlamaya yada 8.1'e döndürmeye uğraşıyoruz.

Tepkiler: .BlueTR

L920 sıkıntı yaşamadım. Gerçi ben resim video ne varsa telefondan silmiştim (yüklü uygulamalar hariç). Çok rahat ve hızlı şu an.

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Saçmalığın daniskası hem de.
Böyle rezalet olur mu.
Her seferinde işi gücü bırakıp telefonu sıfırlamaya yada 8.1'e döndürmeye uğraşıyoruz.

Ben bu sefer bayağı stabil olur diye bekliyordum ama yükleniyor yazısı falan hala aynı duruyor . Beklentimin çok altında kaldı .

Güncelleme sonrası tıkanıp kalanlar için Hard Reset Tuş Kombinasyonu:

• Ses kısma ve güç tuşlarına aynı anda basın ve 10-15 saniye basılı tutun.
  • Titreşimi hissettiğinizde tüm tuşları bırakın ve hemen ardından ses kısma tuşuna tekrar basın (Ekranda ünlem çıkana kadar).
  • Ünlem işareti göründüğünde, sırasıyla tek tek şu 4 düğmeye basın. Ses açma - Ses kısma - Güç - Ses kısma. (Telefon yeniden başlayıp çarklara geçecektir)

Tepkiler: DenizhaNq