Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

işin komik tarafı 950 lerde bu sürümle çıktı eğer onlardada aynı sıkıntılar varsa MS eksik bir sistemle telefon çıkarmış oluyor

4MaGuS

Üye
işin komik tarafı 950 lerde bu sürümle çıktı eğer onlardada aynı sıkıntılar varsa MS eksik bir sistemle telefon çıkarmış oluyor
ilk defa yapılan bir şey değil hem güncelleme gelecek, ancak zaten o modellere özel optimizasyon yapılıyor

depolama alanı sorununu da çözdükten sonra ekran kilit süresini uzatınca % 63 1 dk sonra da % 100'e yükseldi. şimdi şarjın % 40 olmasını bekliyorum

Şükür sağ salim bende yeni yapıya ulaştım. Ve evet hızlı yükledi. Her şey yeri yerinde, sorun yok ama tabi henüz yolun başındayım.

Sistem hala aynı yükleniyor yazısı devam ediyor, numara çevirirken hala salak salak davranıyor ve ses çıkarıyor, video hala düzgün oynatamıyor. Bu sürümde farklı birşey gören varsa lütfen yazıversin bi zahmet. Bide şu kel kafalıya biri o kadar zamandır ne halt ettiniz diye sorabilirmi?

Tepkiler: ThunderblastX

cadde19

Üye
beyler carklarda 5 dakikadır sadefe azıcık ilerledi kaldı normal mi ?

Değişen bişey yok sanırım finali bekleyelim

Tepkiler: BLasTeaR
Lumia camera telefondan silinmiş bu yapıda

Ms Edge'de sık kullanılanlar çubuğunun pc ile eşitlenmeme sorunu giderilmiş. Edge ayarlarından açabilirsiniz. Kendini bir süre sonra eşitliyor.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Numara çevirme aynı ama tuş sesleri birkaç sürümdür yok. Sizin kapatmanız lazım.

Değişen bişey yok sanırım finali bekleyelim
Finali Beklemene gerek yok ben sadece son yapıda bişey değişmemiş ona kızdım. Sistem hızlı sıkıntı yok sadece ufak tefek bug'lar var o kadar. En dandik telefonların yaptığı ama microsoft'un yapamadığı şeylere sitemim. Yüklemek isteyen arkadaşlara öneririm.

Tepkiler: ThunderblastX

cadde19

Üye
sizce geçmeli miyiz yeni yapıya beyler ?