braayn Üye gelecek yapıda da muhtemelen bir yenilik yok o yüzden gelmediğinde üzülmenin bir anlamı yok adamlar zaten yavaş çalışıyorlar 90+4 uzatmaları oynuyorlar ama atak yerine orta sahada top çeviriyorlar sanki 1:0 öndelermiş gibi.
gelecek yapıda da muhtemelen bir yenilik yok o yüzden gelmediğinde üzülmenin bir anlamı yok adamlar zaten yavaş çalışıyorlar 90+4 uzatmaları oynuyorlar ama atak yerine orta sahada top çeviriyorlar sanki 1:0 öndelermiş gibi.
Esendağlı Üye alaca61' Alıntı: Nokia'nın iyi bir akıllı telefon çıkaracağı na emin olsam bir yıl daha beklerim valla Genişletmek için tıkla ... Nokia'nın işi zor bundan sonra maalesef.
alaca61' Alıntı: Nokia'nın iyi bir akıllı telefon çıkaracağı na emin olsam bir yıl daha beklerim valla Genişletmek için tıkla ... Nokia'nın işi zor bundan sonra maalesef.
Dexter Morgan Üye 2 gün sonra Lumia 950 ailesi satışa çıkacak. Microsoft ne yapıyor merak konusu Ms mobil cihazlar kısmı şuan açılmıyor
2 gün sonra Lumia 950 ailesi satışa çıkacak. Microsoft ne yapıyor merak konusu Ms mobil cihazlar kısmı şuan açılmıyor
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi Dexter Morgan' Alıntı: 2 gün sonra Lumia 950 ailesi satışa çıkacak. Microsoft ne yapıyor merak konusu Genişletmek için tıkla ... O cihazlarla, gelecek Insider yapısında bir alaka yokki. Onların sürümü cihaza özel optimize olarak geliyor. 10581'den pek fark beklemeyin.
Dexter Morgan' Alıntı: 2 gün sonra Lumia 950 ailesi satışa çıkacak. Microsoft ne yapıyor merak konusu Genişletmek için tıkla ... O cihazlarla, gelecek Insider yapısında bir alaka yokki. Onların sürümü cihaza özel optimize olarak geliyor. 10581'den pek fark beklemeyin.
Dexter Morgan Üye Sensation' Alıntı: O cihazlarla, gelecek Insider yapısında bir alaka yokki. Onların sürümü cihaza özel optimize olarak geliyor. 10581'den pek fark beklemeyin. Genişletmek için tıkla ... Onu demiyorum. Windows 10lu cihazlar piyasaya çıkıyor. W10 daha çıkmadı
Sensation' Alıntı: O cihazlarla, gelecek Insider yapısında bir alaka yokki. Onların sürümü cihaza özel optimize olarak geliyor. 10581'den pek fark beklemeyin. Genişletmek için tıkla ... Onu demiyorum. Windows 10lu cihazlar piyasaya çıkıyor. W10 daha çıkmadı
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi Dexter Morgan' Alıntı: Onu demiyorum. Windows 10lu cihazlar piyasaya çıkıyor. W10 daha çıkmadı Genişletmek için tıkla ... Bu olabilir zaten. Sonuçta o cihazlar için Windows 10 Mobile tamamlandı. Belki de yeni yapı onlar satışa çıktıktan sonra gelir kimse bilmiyor
Dexter Morgan' Alıntı: Onu demiyorum. Windows 10lu cihazlar piyasaya çıkıyor. W10 daha çıkmadı Genişletmek için tıkla ... Bu olabilir zaten. Sonuçta o cihazlar için Windows 10 Mobile tamamlandı. Belki de yeni yapı onlar satışa çıktıktan sonra gelir kimse bilmiyor
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6413.42252.0 > 17.6417.42252.0) güncellendi.
Dexter Morgan Üye Sensation' Alıntı: Bu olabilir zaten. Sonuçta o cihazlar için Windows 10 Mobile tamamlandı. Belki de yeni yapı onlar satışa çıktıktan sonra gelir kimse bilmiyor Genişletmek için tıkla ... Yeni yapı 20sinde gelecek o zaman
Sensation' Alıntı: Bu olabilir zaten. Sonuçta o cihazlar için Windows 10 Mobile tamamlandı. Belki de yeni yapı onlar satışa çıktıktan sonra gelir kimse bilmiyor Genişletmek için tıkla ... Yeni yapı 20sinde gelecek o zaman
Dexter Morgan Üye Sensation' Alıntı: 950 bugün satışa çıkıyor. Bakalım hangi sürüm ile gelecek? Genişletmek için tıkla ... 10586 büyük ihtimal
Sensation' Alıntı: 950 bugün satışa çıkıyor. Bakalım hangi sürüm ile gelecek? Genişletmek için tıkla ... 10586 büyük ihtimal
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi Dexter Morgan' Alıntı: 10586 büyük ihtimal Genişletmek için tıkla ... Zaten 10586 olacak da en son 10.0.10586.11 sürümü görüldü. Bunu kastetmiştim.
Dexter Morgan' Alıntı: 10586 büyük ihtimal Genişletmek için tıkla ... Zaten 10586 olacak da en son 10.0.10586.11 sürümü görüldü. Bunu kastetmiştim.