Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Youtube'da baktım adamlar bizim kullandığımızdan daha güzel bir launcher yapmış.
İşin ilginç yanı bazı yerlerde Windows Phon işlevinden daha güzel daha kullanışlı yapmışlar.
Örnegin; gelen telefon bağlantılarını o kutucukta şöyle gösteriyor.
1- Gelen telefon bağlantılarının sayısını gösteriyor.(Bakmadığın)
2- Ve yine sen yokken gelen telefon bağlantılarında kutucuk üzerinde arayan kişilerin resimlerini gösteriyor.
Şimdilik Whatsapp ve Mesaj kutusunda orada olduğu gibi mesaj veya mesaj gönderenlerin isimlerini gösteriyor.(Sadece mesaj kutucuğunda sayı gösteriyor)
Oldu olacak Microsoft Androidçilere ilave bir launcher yapsın .(Zaten yapmışta windows gibi değil)

Tepkiler: maydinmaydin

Adamlar kübik live tile bile koymuşlar daha ne olsun

Telefonum güncellemeyi az önce kendi kendine yüklemiş.
Insider dan tamamen çıkmamış ama 7 gün ertelemiştim.

Telefonum güncellemeyi az önce kendi kendine yüklemiş.
Insider dan tamamen çıkmamış ama 7 gün ertelemiştim.
Keşke 7 değil 70 gün erteleseydin. Nasıl olsa boş olarak gelen yüzlerce güncellemeden bir tanesi değil mi?
Bu uygulamayı yükledikten sonra, Microsoft Windows Phone'yi yeniden canlandırmış, yeniden sahiplenmiş ve elimde de son sistem bir WP varmış gibi mutlu oldum.

Tepkiler: serinaga, suyunsesi, maydinmaydin ve 1 kişi daha

serinaga

Üye
Yeni bir güncelleme geldi arkadaşlar ...
Build 1709 2018-06, yani yapı15254.489 geldi ...

Tepkiler: suyunsesi, Sensation ve maydinmaydin

serinaga

Üye
Değişiklik yok ve olmayacakta, sadece performans iyileştirmeleri var ...

Bende Diyorum Noldu Telefona Kendi Kendinemi Sıfırlandı Meğer Güncellemeden Dolayı Kapanmış.Hala Daha Sorun Var Uygulamalardan Ayarlardan Atıyo Filan

gardi

Üye
Bende Diyorum Noldu Telefona Kendi Kendinemi Sıfırlandı Meğer Güncellemeden Dolayı Kapanmış.Hala Daha Sorun Var Uygulamalardan Ayarlardan Atıyo Filan
aynen bende öyle dedim.kendi kendine format attı. gitti 2 aylık yedeksiz resimler sonra derin bir oh çektim

Tepkiler: DarkredBlue61

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güncelleme geldi.

Tepkiler: serinaga
3 ay önce Xiaomi Mi A1 alıp 640 XL'i de bir kenara bırakarak Windows defterini kapatmıştım, hala bakıyorum ne oldu ne bitti diye. Ulan Microsoft...

3 ay önce Xiaomi Mi A1 alıp 640 XL'i de bir kenara bırakarak Windows defterini kapatmıştım, hala bakıyorum ne oldu ne bitti diye. Ulan Microsoft...
Ben Şu An Kullanıyorumda Rezillik Yeminle. 8.1 Daha İyiydi.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yeni bir güncelleme yükleniyor. "Windows 10 Version 1709 2018-07 Güncelleştirmesi" yazıyor.

Tepkiler: maydinmaydin

serinaga

Üye
15254.489'dan 15254.490 olmuş, Bir puan yükseltmişler, çok merak ettim şimdi neyi değiştirdiler de bu tek puanlık artışı verdiler

Tepkiler: suyunsesi, maydinmaydin ve n000k
Arkadaşlar yeni konu açmayıp burdan sorayım. Lumia 640xl telde 4g ağa bağlandığında L simgesi çıkıyor. İnterop tools ile aynı yerde LTE yazdırabilirmiyiz?

.BlueTR

Üye
Arkadaşlar yeni konu açmayıp burdan sorayım. Lumia 640xl telde 4g ağa bağlandığında L simgesi çıkıyor. İnterop tools ile aynı yerde LTE yazdırabilirmiyiz?
"HKLM\Software\Microsoft\Shell\OEM\SystemTray\DataConnectionStrings" anahtarına girip "LTE_DEFAULT", "LTE_FDD" ve "LTE_TDD" değerlerine LTE yazın ve reset atın.

Tepkiler: serinaga ve rainman3545
Son güncellemeden sonra meşhur stabilizemiz geri gelmiş gibi. Telefon ilk aldığım günkü gibi akıcı. Uzun zamandır takılmalar yaşıyordum. Özellikle altta biriken açık uygulamaları kapatırken ciddi manada takılıyordu. Az önce 15 uygulamayı çalıştırıp alta aldım sonra hepsini görev yoneticisinden sırayla hızlı şekilde kapattım tek bir an bile takılma yapmadı. Şaşırdım.

Tepkiler: Sensation ve suyunsesi