Şuana kadar (Yedeksiz, uygulamasız, oyunsuz zerre kadar hiç bir şey yüklemeden) 4 kez WDRT, 2 kez Soft, 3 kez de Ayarlar>Hakkında>Telefonu Sıfırla yaptım.
Bunların hepsini tabi bir anda yapmadım, farklı hatalar vardı. Ama bu sorun düzelmedi...
Şuana kadar (Yedeksiz, uygulamasız, oyunsuz zerre kadar hiç bir şey yüklemeden) 4 kez WDRT, 2 kez Soft, 3 kez de Ayarlar>Hakkında>Telefonu Sıfırla yaptım.
Bunların hepsini tabi bir anda yapmadım, farklı hatalar vardı. Ama bu sorun düzelmedi...
Kendi işletim sistemine üvey evlat muamelesi yapan Microsoft varken sistemde kimsenin kalmaması normal. İlk fırsatta ben de ayrılacağım... Küstürdüğü kullanıcı sayısı azımsanmayacak derece.
Bende bir önceki güncellemeden beri uygulamaları kapatırken donma sorunu var. Telefonu sıfırlamıştım biraz düzelmişti ancak bu son güncelleme ile beraber yine donmalar başladı. Üstelik batarya dayanmaz hale geldi. Son iki güncellemeye kadar kasma donma namına hiçbir sıkıntı oluşturmayan telefon son iki güncellemeden sonra ciddi problemler yaşamaya başladı.
Hala bir umut diyip burda sorunlarının çözüleceğini düşünen insanlar var ve microsoft bunu görmezden geliyor. 4 sene oldu lumia 625 alalı windows mobile 10 hala düzelmedi. kolay gelsin.
Doğru düzgün bir güncelleme geleceğini sanmıyorum artık. Bu işletim sistemini de yarım yamalak bırakacak Microsoft. Bir daha da almam. Güzelim Android'le iOS boşuna lider değil.