Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

merkel02

Kapalı Hesap
10.0.14393.1198 nolu güncelleme kararlı mı? benim telefon 10.0.15063.297 'de. güncelleme kontrolü yapıyorum telefon güncel görünüyor

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10.0.14393.1198 nolu güncelleme kararlı mı? benim telefon 10.0.15063.297 'de. güncelleme kontrolü yapıyorum telefon güncel görünüyor
İkisi de kararlı ve sizin sürüm dikkat ederseniz daha yüksek.

Tepkiler: sahte_suhte
Bende de var bi 820 bunu 830 yapacam da sende o yazdığımız kodları var mı kardeşim?

OzgurSMO

Üye
PhoneSOCVersion 8926
PhoneMobileOperatorName 000-HK
PhoneManufactorModelName RM-984_1000
PhoneModelName Lumia 830

Ben yukarıdakileri düzenleyerek güncellemeleri aldım . Bunlardan başka bir şeyi değiştirmedim.
Kolay gelsin.

Tepkiler: kimbilir_01
şimdi bi soru(n) daha oluştu 10586,71 i kurdum ayarlarda insider fast vs yok winsider uygulamasıda kullanılamıyor ben nasıl daha yeni sürümlere geçebilirim?

serinaga

Üye
şimdi bi soru(n) daha oluştu 10586,71 i kurdum ayarlarda insider fast vs yok winsider uygulamasıda kullanılamıyor ben nasıl daha yeni sürümlere geçebilirim?
Güncellemelerin tamamlanması için bir süre beklememiz gerekebilir ...

Tepkiler: kimbilir_01

Krnl386

Üye
Son güncellemeyi yaptıktan sonra, cihazı sıfırladım. Fakat hala Edge' de herhangi bir siteye girdiğimde masaüstü görünümde açma sorunu devam ediyor. Sıfırlamadan sonra her açılışta hızlı işleme gelen ''Mesajlaşma+ uygulamasına hoş geldiniz'' bildirim sorunu ortadan kalktı.

og1907

Üye

Bende neden olmuyor ayarlar kısmından web sitesi tercihlerini kontrol ettinmi.

skynet

Üye
Evet siteleri masaüstü modunda açma sorunu bende de var

Tepkiler: Krnl386

Krnl386

Üye
Siteler bende bir kereye mahsus olarak masaüstü açılıyor. Ayrıca o sayfada hiç bir yere tıklayamıyorum. Var olan sekmeyi kapatıp, yeniden siteye giriş yaptığımda (herhangi bir site) mobil sürüm devreye giriyor.

@Sensation @papakudioflu

Yukarıda belirttiğimiz sorun hakkında bir fikriniz var mıdır? Genel bir sistemsel sorun mu? Yoksa bir yerlerde hatalı yaptığımız bir işlem mi var..?

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu sorun eski yapılarda bende de vardı. Şu anda yok.

afwerker

Üye
Sistemin eski tadı kalmadı build konferansı geldiğinde buralar yıkılırdı ama kimsenin umrunda değil artık jeo belfiore ye twit atalım edge tarzında ve windows kamera uygulaması yapsınlar android ve iosa yada zeiss lensleri versinler
tamam tamam ben gidiyorum

Tepkiler: Esendağlı ve serinaga
lumia 830 performansından bahsedecek biri var mı

og1907

Üye
kayıt defterini değiştirip 1320 telefonu 1520 ile değiştirmiştik güncelleme olarak cihaz 10.0.14393.1198 sürümünü almış ancak bu surumde sıkıntı yaşıyor alan kişinin telefonu kayıt defterini değiştirip 950 XL yaparsak 10.0.15063.297 sürümünündeki guncellemeyi alırmı cihaz.

lumia 830 performansından bahsedecek biri var mı
Dostum kayıt defterini değiştir 950xl yap son güncelleme sıkıntısız çalışıyor.
Alır alır bu cihazlar daha ne güncellemeler görücek Microsoft vermesede

Tepkiler: serinaga

serinaga

Üye
L1520'leri L950XL'ye çevirdik, doğal olarak siz de L950XL yapmalısınız ...

Krnl386

Üye
Build 2017 etkinliği ne zaman başlayacak arkadaşlar?