bulutsuzgece
Üye
Bu patenti yaklaşık 2 yıl önce aldılar diye hatırlıyorum..Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Microsoft yeni bir patent almış.
Bu patente göre sistem sizin bulunduğunuz yerin durumuna göre otomatik olarak telefonu sessize alıyor, parlaklığı kısıyor, bildirimleri ekrandan kaldırıyor.
Örneğin; sinema veya tiyatro gibi telefona bu tür işlemler yapmanız gereken zamanda, tek tek ayarları değiştirmek zorunda kalmıyorsunuz.
Telefon GPS vb veriler üzerinden sizin bulunduğunuz yeri tespit ederek bunu otomatik olarak yapıyor.
Sam.sabri acaba saglam bir wp sitesi ile gelir miOnları görmedim ama isterseniz Wpcentral'i bu günlere getiren Sam Sabri'nin neden ayrıldığını bir araştırın.
Yok gözükmüyor sadece alıntı yapıldığında linki görebiliyorum
Gps in harcayacagi enerji, bluetooth 4.0 kadar oldugunda ise yarar bence.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Microsoft yeni bir patent almış.
Bu patente göre sistem sizin bulunduğunuz yerin durumuna göre otomatik olarak telefonu sessize alıyor, parlaklığı kısıyor, bildirimleri ekrandan kaldırıyor.
Örneğin; sinema veya tiyatro gibi telefona bu tür işlemler yapmanız gereken zamanda, tek tek ayarları değiştirmek zorunda kalmıyorsunuz.
Telefon GPS vb veriler üzerinden sizin bulunduğunuz yeri tespit ederek bunu otomatik olarak yapıyor.
Microsoft ekibine katıldı bile. Artık eskisi kadar aktif göremeyiz.Sam.sabri acaba saglam bir wp sitesi ile gelir mi
Helal olsun adama.Microsoft ekibine katıldı bile. Artık eskisi kadar aktif göremeyiz.
4x4 'un yanında bir de 3*4'luk karo görünüyor (rehber karosu) ???Gerçek mi bilinmez. (Windows 8.1'in aynısı). Cihaz Lumia 1320.
3x4 değil o. Kişiler karosunda dönen kişi resimler Tile gibi görünmüş.4x4 'un yanında bir de 3*4'luk karo görünüyor (rehber karosu) ???
özgür abi şimdi çarşamba günü hem WP 10 hemde WİN 10 ile ilgilimi olacak yoksa sadece wp 10 'mu ?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
özgür abi şimdi çarşamba günü hem WP 10 hemde WİN 10 ile ilgilimi olacak yoksa sadece wp 10 'mu ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
anladım abi windows phone 10'a umarım daha uzun bir zaman dilimi ayırırlar ...Aslen Windows 10 ile ilgili ancak etkinliğin belli bir kısmını mobil sürüme ayıracaklar. Ve o kısmın sunumunu her zaman olduğu gibi muhtemelen Joe Belfiore üstlenecek.
Kısacası etkinlik her ikisini de kapsıyor.
Hangisi önemliAma çarşamba kara para aşk var ben nasıl foruma yoğunlaşırım
Yerli Türk dizilerinden tiksinmiş biri olarak kesinlikle W10 diyorum.Hangisi önemliW10>KPA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?