Bence mobil konusunda şu son yıllarda Nokia da Microsoftta stratejilerini çok iyi değerlendiremediler. Hani ellerinde hazır olan teknoloji vardır da daha çok para kazanmak için bu teknolojiyi yıllara bölüp parça parça vermek isterler ya. Nokia bunu çok abarttı. Var olan teknolojisini kademeli olarak satmak isterken hakikaten çok abarttı ve rakipler daha önce davrandı. Elindekileri geliştirme konusunda da çok yavaş davranınca hepten geride kaldı. Microsoft elindeki Kinect teknolojisini ne kadar zamandır kullanıyor? O teknolojiyi mobile indirgemesi çok mu zor? Bence durum buna benzer birşey.
Epey komplo teorileri ürettim gibi görünüyor ama ben inanıyorum bunlara.
Benim ilgimi çeken kısım; İlk tanıtım resminde yan yana temsili pc, tablet ve telefon ekranlarında, tabletin ekran görüntüsüyle telefonunki aynı. Tablette de menüde gruplandırma mevcut. Telde böyle bir olay olursa çok iyi olur..
8 gun bekledikden sonra adamlar wp 10 diye telefon sistemi ile pc sistemi arasındaki etkileşimi tanıtıp bir kaç yeni ozellik getirip alın size wp 10 mobile demezler inşallah... hani hiç sızıntı yok ya korkutuyor adamı ... En azından bir kaç sızıntı olaydı eyydi
8 gun bekledikden sonra adamlar wp 10 diye telefon sistemi ile pc sistemi arasındaki etkileşimi tanıtıp bir kaç yeni ozellik getirip alın size wp 10 mobile demezler inşallah... hani hiç sızıntı yok ya korkutuyor adamı ... En azından bir kaç sızıntı olaydı eyydi