bulutsuzgece
Üye
Pfd uygulamasının w10 versiyonu gibi bir şey mi abi ?
nasıl kullanıldığı mecul çözen olursa lütfen yazsın.
bağlanmıyor?
Yükledim ne nedir e değildir pek anlamadım öyle yüklü bir şekilde duruyor
öğrenci hesabıyla denedim olmadı yine de
pfd uygulamasını silebilir miyiz artık ?
spartan vs mozilla vs chrome karşılaştırmasıEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Spartan
Aynen öyle yaptım üstad. Para ile developers uygulama dan zarar gelmezHenüz silmeyin.
Hele bir 21 Ocak'taki etkinlik geçsin de, o zaman netleşir her şey.
Uygulamaların ikisi de şimdilik yüklü dursun.
nasıl kullanıldığı mecul çözen olursa lütfen yazsın.
bağlanmıyor?
Yükledim ne nedir e değildir pek anlamadım öyle yüklü bir şekilde duruyor
Mesajı düzenleyerek gerekli açıklamayı düştüm
mesela ilk resimde train: production blue yazıyor benim 8s te not set yazıyor ama üyelik girmedim
Uygulamayı kurduktan sonra "Find a Program" butonuna tıklayınca hesabınızla tanımlı olan cihazınızda uyumlu preview programlarını gösteriyor ve seçip yüklüyorsunuz. Bu uygulamanın bir önceki preview for Developers uygulamasından farkı ise sadece sistem güncellemelerini değil cihazınızda özel Firmware güncellemelerini yükleme olanağı tanıması.öğrenci hesabıyla denedim olmadı yine de
pfd uygulamasını silebilir miyiz artık ?
abi program login yapmıyorUygulamayı kurduktan sonra "Find a Program" butonuna tıklayınca hesabınızla tanımlı olan cihazınızda uyumlu preview programlarını gösteriyor ve seçip yüklüyorsunuz. Bu uygulamanın bir önceki preview for Developers uygulamasından farkı ise sadece sistem güncellemelerini değil cihazınızda özel Firmware güncellemelerini yükleme olanağı tanıması.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çünkü şu anda Program aktif edilmedi. Özgür de önceki açıklamasında belirtmişti zaten. Tanıtımdan Sonra aktif edilecektir.abi program login yapmıyor
Abi find a program yazısının yanındaki işaret bende böyle değil arama tuşundaki şekle benzeyen bi büyüteç var ?Uygulamayı kurduktan sonra "Find a Program" butonuna tıklayınca hesabınızla tanımlı olan cihazınızda uyumlu preview programlarını gösteriyor ve seçip yüklüyorsunuz. Bu uygulamanın bir önceki preview for Developers uygulamasından farkı ise sadece sistem güncellemelerini değil cihazınızda özel Firmware güncellemelerini yükleme olanağı tanıması.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
find a programa tıklayınca uygulama üye girişi yapmamızı istiyor abi dediğin şey ise çıkmıyorÇünkü şu anda Program aktif edilmedi. Özgür de önceki açıklamasında belirtmişti zaten. Tanıtımdan Sonra aktif edilecektir.
Giriş yapman gerek onun çıkması içinfind a programa tıklayınca uygulama üye girişi yapmamızı istiyor abi dediğin şey ise çıkmıyor
Cihazınızda uyumlu kelime grubundan bunu mı çıkardın? Bu Program cihazınız haricinde güncellemeleri size göstermez.Abi find a program yazısının yanındaki işaret bende böyle değil arama tuşundaki şekle benzeyen bi büyüteç var ?
Bir de o zaman htc telefonu olanlar mail hesabına lumia telefon ilişkilendirip denim cyan vs yükleyebilir mi acaba ?aklıma takıldı
Güzel teknikmiş sevdim
Eğer uygulamada mail hesabına ilişkilendirilmiş telefonlar için güncellemeler gösterilirse her ikisini de ilişkilendirip yükleme yapılabilir.Cihazınızda uyumlu kelime grubundan bunu mı çıkardın? Bu Program cihazınız haricinde güncellemeleri size göstermez.
Chrome Çok Benziyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hesabınıza tanımlı olan cihazınızda uyumlu preview programlarını gösteriyorEğer uygulamada mail hesabına ilişkilendirilmiş telefonlar için güncellemeler gösterilirse her ikisini de ilişkilendirip yükleme yapılabilir.
Neyse ben susuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?