Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]


order & chaos online var bnde 1GB ram adreno 305 gpu var telefon can çekişiyo oyunda , iphone4 512Mbramle gram kasmaksızın çalıştırıyo.
başlık neden windows mobile , phone olması gerekmiyo muydu?
 

dakamon

Üye
order & chaos online var bnde 1GB ram adreno 305 gpu var telefon can çekişiyo oyunda , iphone4 512Mbramle gram kasmaksızın çalıştırıyo.
başlık neden windows mobile , phone olması gerekmiyo muydu?


Bende de adreno 225 olmasına rağmen can çekişiyor. Özellikle adreno 225 performans olarak 305 ten daha iyi olmasına rağmen. Bunun tek mantıklı sebebi olabilir oyunu iyi optimize etmemeleri. Bence gerçektende öyle son güncellemesine baktım hiç optimizasyondan bahsedilmemiş. Zor iştir bulaşmıyorlar

 
başlık neden windows mobile , phone olması gerekmiyo muydu?

Sistemin adının "Windows 10 Mobile" olarak değişeceği yönündeki bilgiler günden güne kuvvetleniyor.
O yüzden konunun adı bu bilgi doğrultusunda düzenlendi.
Herhangi bir değişiklik olmazsa eski haline getirilir.
 

KenanK

Üye
 
Tepkiler: Krnl386, Sensation ve afwerker

Sensation

Emekli Yönetici


 
Son düzenleme:
Tepkiler: Krnl386
ya bi vatandaş söylese ya kısayol nasıl yapılıyor
 

Sensation

Emekli Yönetici


 
Tepkiler: Rock Ve Roll


Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


İndirip yükleyin, sistem güncellemelerine ilk siz sahip olun.



Bildiğiniz gibi Microsoft'un 21 Ocak'taki etkinliğinde Windows 10'un tüketici önizleme sürümünü tanıtması ve indirmeye sunması, aynı zamanda Windows 10'un telefonlar için yayınlanacak olan Mobil sürümü hakkında da bazı önemli bilgiler vermesi bekleniyor.

Bugün mağazada yayınlanan "Phone Insider" isimli uygulama ile Windows 10'un mobil sürümünün önizleme hazırlıklarında da önemli yol kat edildiği ve Ocak ayındaki etkinliğin ardından önizleme sürümünün telefonlara dağıtılmaya başlayacağı ihtimalleri güçlendi.

Bildiğiniz gibi Windows Phone geliştirici hesabı olanlar "Preview for Developers" uygulaması ile sistem güncellemelerini önizleme olarak önceden yükleyebiliyorlardı. Şimdi yayınlanan "Phone Insider" isimli bu diğer uygulamanın ise etkinlikle birlikte "Preview" uygulamasının yerini alacağı ve tamamen aynı şekilde kullanılabileceği belirtiliyor.

Microsoft, daha önce kullanıcıların masaüstü sürümüne ilişkin önizleme güncellemelerini indirebilmeleri için "Windows Insider" programını başlatmıştı. "Phone Insider" uygulaması ile de aynı yolu izlemeyi ve benzer program isimleri üzerinden hareket etmeyi amaçlamış olmalılar.

Neowin'in haberine göre şu an için herhangi bir Microsoft hesabı ile uygulamaya login olunamıyor. Ancak etkinlikle birlikte uygulamanın güncellenerek bu işlemin sağlanacağı ve Preview for Developers uygulamasının yerini alacağı belirtiliyor.
 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tepkiler: Nirvana92, papakudioflu, Rock Ve Roll ve 4 diğerleri
Pfd uygulamasının w10 versiyonu gibi bir şey mi abi ?
 

osilost

Üye
nasıl kullanıldığı mecul çözen olursa lütfen yazsın.
 
bağlanmıyor?
 

dakamon

Üye
Yükledim ne nedir e değildir pek anlamadım öyle yüklü bir şekilde duruyor