bulutsuzgece
Üye
• Üçüncü parti eklentiler sayesinde özellikler ekleyerek destek,Yalnız bu ekran görüntüsü eski bir sürüme aitmiş. (Kasım ayı)
Bu sürümden sonra; Noel'den (25 Aralık'tan) hemen önce yeni bir sürüme geçilmiş.
Ve o sürümle Microsoft'un modern dizaynına daha uyumlu bir hale getirilmiş.
Bu hafif arayüzlü tarayıcının değişik özellikleri olacakmış.
- support for adding features through third-party plug-ins,
- ability to launch a web page,
- add to favorites,
- set as homepage,
- execute various other commands through voice (Cortana) interactions,
- ability 'to run different browsers' within Spartan itself.
• Üçüncü parti eklentiler sayesinde özellikler ekleyerek destek,
• Bir web sayfasını başlatmak yeteneği,
• Sık Kullanılanlara eklemek
• ana sayfa,
• ses aracılığıyla çeşitli komutları yürütmek (Cortana) etkileşimleri,
• Spartan kendi içinde 'farklı tarayıcılar çalıştırmak için yeteneği. gibi ( thnx Google translate)
Verecek verecek, senin 920 ye de öteki 920 lere de destek sürecek 2017 ye kadar@papakudioflu ali kemal abi benim 920ye MS 2017 ye kadar destek verecek mi ?
WPhone İçinde Geçerlimi?
- Diğer tarayıcıları Spartan içinde çalıştırabilme. Örneğin 4 pencere birlikte açtınız. Eğer bilgisayarınızda Chrome, Firefox ve benzeri diğer tarayıcılar yüklüyse; bu pencelerden dilediğiniz Spartan içerisinde diğer tarayıcı motorlarıyla açılabilecek.
WPhone İçinde Geçerlimi?
Cihazın Windows Phone 8.1.1 versiyonu Snapdragon 400, Windows Mobile 10 versiyonu ise Snapdragon 410 64-bit işlemci ve Adreno 306 GPU ile gelecek.Yezz Billy 5S LTE modelinin direk Windows Mobile 10 ile geleceği eklenmiş bir sitede.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu cihaz ilk 8.1 ile gelip daha sonra güncelleme almayacak mıydı, ben mi yanlış biliyorum acaba?
o zaman w10 ile 64 bit desteği geliyor diyebilirizCihazın Windows Phone 8.1.1 versiyonu Snapdragon 400, Windows Mobile 10 versiyonu ise Snapdragon 410 64-bit işlemci ve Adreno 306 GPU ile gelecek.
Lumia 535'e gelen güncellemeden bahsediyor. Cortana, Fransa, İtalya ve Almanya'ya geldi ve eylem merkezinde hızlı işlemlere hücresel veri açma-kapama geldi diyor.nawzil twitter da paylaşmış
This update also brings Cortana to France, Italy, Germany and Spain. And adds cellular data toggle to quick actions in action center.
@bulutsuzgece @Sensation şunu bir çevirebilirmisiniz rica etsem
buda tom warrendan bir tweet (google translate sağolsun)
I love it when idiots tell me how to do my job. Yey
Geri zekâlılar söylemek beni nasıl-işimi yapmaya bayılıyorum. Evet
Spartan:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?