Nextman
Emekli Yönetici
Emre kardeşim cihazlar bu şekilde karşılaştırılmaz, sokakta bilye oynanır gibi ezer geçerDayanıklık Testi Yapsalar Mantıklı Olabilir Diğer Taraftan N6 Waveye Benzemez Ezer..
Bende Jolla Var Varmısın ?Arkadaşlar tepesi ve ön kamerasının çevresi çatlak l920 ile meydan okuyorum.:P Son model telefonlarınızın özelliklerini yazın. Bende cevap vereyim. Bakalım hangi telefon Lumia 920 yi ezebiliyor. Tek şartım kullanmadığım bir özellik ve olay ile ezilmeyi kabul etmem. Onlar beni ilgilendirmez. Kullananlar düşünsün. Hehehe. Şaka Bi tarafa bazen harbi s..dik yarıştırıyorsunuz. Büyüyün biraz.
920 le ws ?Arkadaşlar tepesi ve ön kamerasının çevresi çatlak l920 ile meydan okuyorum.:P Son model telefonlarınızın özelliklerini yazın. Bende cevap vereyim. Bakalım hangi telefon Lumia 920 yi ezebiliyor. Tek şartım kullanmadığım bir özellik ve olay ile ezilmeyi kabul etmem. Onlar beni ilgilendirmez. Kullananlar düşünsün. Hehehe. Şaka Bi tarafa bazen harbi s..dik yarıştırıyorsunuz. Büyüyün biraz.
Samsungdan ne zaman jolla oldu. Kullanmadığın bilmediğin telefonları sadece kendi beğenine göre iyi veya kötü konuşamazsın.Bende Jolla Var Varmısın ?
Yurt Dışında Arkadaşlarım var Jolla'nın Ne Olduğunu Bile Bilmiyorsun...Samsungdan ne zaman jolla oldu. Kullanmadığın bilmediğin telefonları sadece kendi beğenine göre iyi veya kötü konuşamazsın.
Nokia C1 İlgini En Çok Çeken Cihaz OlabilirAyın 6 sında Ces2015 başlıyor. BAkalaım bir şeyler duyacakmıyız MS den.
O zaman güvenlik testine ne dersin Emre kardeşim. Kevgir gibi delik deşik android mi yoksa güvenliğe önem veren wp mi?
Android deneyimimde basit bir el feneri uygulamaları o kadar riskli izinler istiyordu ki şeytan görmüş gibi korktum. (Arama kaydı/Mesajlar/Rehber/Konum/ Galeri/Video/Müzik Kütüphanesi/Hafıza kartı).
Bu mudur yani! Flaşı kapatıp açacak bir uygulama bu kadar izni ne yapacak? Affedersin ama oldu olacak iç çamaşırın rengine de öğrensin tam olsun!)
O zaman başka platformlara geçerim. Sailfish (Jolla), ubuntu os , firefox os gibi seçenekler var. Benim için güvenlik daha önemli açıkçası. Kişisel olarak görüşüm budur.Hocam illaki mağazada risk içeren uygulamalar var ama bir o kadarda sorunsuz uygulama var. Mesela toucher pro uygulamasına bir göz at hem go team in uygulaması hemde acayip istekleri yok uygulama içeriği de neredeyse wp nin komple içeriğinden fazla : ) fener,hava durumu,hızlı erişimler vs vs.. Ben şahsen bugüne kadar androidin güvenlik açığı yüzünden cani yanan adam görmedim ki yıllardır android için güvenliksiz platform derler .. Zaten wp nin mağazası olamaz ya hani olurda çok büyürse emin ol ms o kati güvenlik kurallarından anında vazgeçer .
O zaman başka platformlara geçerim. Sailfish (Jolla), ubuntu os , firefox os gibi seçenekler var. Benim için güvenlik daha önemli açıkçası. Kişisel olarak görüşüm budur.
Ayrıca bu uygulama işimi görüyor
Windows Phone için "süper araç" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunun istedigi izinlerde pek ic acici degil ama : )
Hocam mesele guvenlikse bence hic kasmayalim.. Istedigin platformu kullan bir ozelimiz kalmiyor. Rehberimiz galerimiz zaten kimsenin umrunda degil. Akilli telefon ile alo dedigin anda zaten senin pek bir gizliligin kalmiyor. Facebook cart curt kullaniyorsan zaten is bitmistir : )
Arkadaşlar konunun başlığı Windows Mobile 10.
Lütfen konu içeriğinden uzaklaşmayalım.
Nokia c1 sadece bir konsept çıkmış. Öyle bir cihaz yok.Nokia C1 İlgini En Çok Çeken Cihaz Olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?