Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Windows 10'un IE11 yanında SPARTAN kod adlı tarayıcı ile sunulacağı belirtiliyor. IE' a kıyamayacaklar herhâlde abi

@papakudioflu

Son düzenleme:

papakudioflu

Emekli Yönetici
W10 Mobil'in kullanıcı önizleme sürümünü Ocak etkinliğinde vereceklerini sanmıyorum usta.
Bana sanki Build (Nisan sonu-Mayıs başı) etkinliğinden sonra verirler gibi geliyor
Aldığım istihbarat bilgilerin bazıları Windows 10 for Phones Dev-pre sürümünün Şubat/Nisan aralığında bazıları da Buildi takip eden hafta Mayıs ayının ilk yarısında yayınlanacak diyor. Yani benim fikrim en fazla Mayıs gibi Windows 10 for Phones Dev-pre yüklemeye başlarız.

zaakaan

Üye
Windows 10 için sızıntılar pek az oldu. İnşallah sebebi fazla yeni özellik olmayışı değildir.

Önizleme - Mayıs // Final - Eylül

Tepkiler: suyunsesi ve zaakaan

Nextman

Emekli Yönetici
W10 Mobil'in kullanıcı önizleme sürümünü Ocak etkinliğinde vereceklerini sanmıyorum usta.
Bana sanki Build (Nisan sonu-Mayıs başı) etkinliğinden sonra verirler gibi geliyor
Hiç oldumu şimdi bu , PC sürümü 26 Ocak'ta deneme yapıcam zaten mobil beklesin bakalım

Tepkiler: suyunsesi ve bulutsuzgece
Harbi hiç sızıntı olmuyor, 8.1 gelirken daha heyecanlı geçiyordu sızıntı haberlerinden dolayı. Gerçi Windows 10 da daha çok var biraz erken mi olur ki sızıntı için Θ_Θ

Bazı arkadaşlar ie nin yavaşlığından ve bazı olumsuz yanlarından bahsetmişler ben opera mozilla firefox yandex chrome vs hepsini faal olarak kullanmış birisi olarak bir gün pc deki bütün tarayıcıları kaldırdım ve sadece ie yi bıraktım ve gördüm ki pc hızını ikiye katladı hepsini geçin ie kendi başına yeterli bence diğerleri boşuna pc yi yoruyor w 8.1 kullanıyorum şu an sadece ie kullanıyorum tavsiyede ediyorum

Tepkiler: ceza87 ve _Shinku_

_Shinku_

Üye

Aynen, ben de sadece IE kullanıyorum diğer tarayıcıları bilmediğimden değil en stabili Internet Explorer.

Tepkiler: hakimnokta
Shinku bilgisayarın hızlandımı benim pc şu an hızını dörde katladı ben bu zamana kadar boşuna chrome kullanmışım diyorum beni çileden çıkardılar ie yi wp de yine kullanıyorum ceptede stabil çalışıyor en azında işimi görüyor

Emre

Üye
Kardeşimi Dövdünüz Ben Geldim!

_Shinku_

Üye

İnternet sayfalarının yüklenme hızı arttı.

Mesajlara mobilden nasıl cevap yazılıyor maxicep uygulamasıyla