KenanK Üye dakamon' Alıntı: Sıkıntı yaratıyormu o başlangıçtaki appların olmaması. Genişletmek için tıkla ... yoo. Başlangıç ekranını masaüstü pc de kaç kişi kullanıyor ki ? oradaki applar olmaması bence daha iyi, boşuna yer kaplamıyor en azından pc de.
dakamon' Alıntı: Sıkıntı yaratıyormu o başlangıçtaki appların olmaması. Genişletmek için tıkla ... yoo. Başlangıç ekranını masaüstü pc de kaç kişi kullanıyor ki ? oradaki applar olmaması bence daha iyi, boşuna yer kaplamıyor en azından pc de.
papakudioflu Emekli Yönetici barannn79' Alıntı: Windows tabletlerde update yaparak Windows 10 u yükleriz değilmi Genişletmek için tıkla ... Evet bir fark yok zaten.
barannn79' Alıntı: Windows tabletlerde update yaparak Windows 10 u yükleriz değilmi Genişletmek için tıkla ... Evet bir fark yok zaten.
Serhan Üye Keşke İos tabletlerdede Mac Os kullanılsa Windows mantığı gibi. Yada MS Tabletlerinde ayrı bir işletim sistemi kullansın. Gerçi W10 İle tüm cihazlar birleşecek. İpad imde Mac Os kullanmayı çok isterdim ben.
Keşke İos tabletlerdede Mac Os kullanılsa Windows mantığı gibi. Yada MS Tabletlerinde ayrı bir işletim sistemi kullansın. Gerçi W10 İle tüm cihazlar birleşecek. İpad imde Mac Os kullanmayı çok isterdim ben.
dakamon Üye barannn79' Alıntı: Windows tabletlerde update yaparak Windows 10 u yükleriz değilmi Genişletmek için tıkla ... Win 8 olan herşey win 10 olacak
barannn79' Alıntı: Windows tabletlerde update yaparak Windows 10 u yükleriz değilmi Genişletmek için tıkla ... Win 8 olan herşey win 10 olacak
dilmenibrahim Üye papakudioflu' Alıntı: Hayır yanlış anladın, Windows 7/8 kullanıcılarına Windows 10 yükseltme ücretsiz olacak demek istedim Genişletmek için tıkla ... Bu da harika bir haber
papakudioflu' Alıntı: Hayır yanlış anladın, Windows 7/8 kullanıcılarına Windows 10 yükseltme ücretsiz olacak demek istedim Genişletmek için tıkla ... Bu da harika bir haber
KenanK Üye papakudioflu' Alıntı: Hayır yanlış anladın, Windows 7/8 kullanıcılarına Windows 10 yükseltme ücretsiz olacak demek istedim Genişletmek için tıkla ... win7 ile win8 oem aktivasyon olayı farklı, acaba win7 kullanıcılarına nasıl bir imkan sağlayacaklar. 21 ocakta hepsi netliğe kavuşur Son düzenleme: 21 Ara 2014
papakudioflu' Alıntı: Hayır yanlış anladın, Windows 7/8 kullanıcılarına Windows 10 yükseltme ücretsiz olacak demek istedim Genişletmek için tıkla ... win7 ile win8 oem aktivasyon olayı farklı, acaba win7 kullanıcılarına nasıl bir imkan sağlayacaklar. 21 ocakta hepsi netliğe kavuşur
dakamon Üye KenanK' Alıntı: win7 ile win8 oem aktivasyon olayı farklı, acaba win7 kullanıcılarına nasıl bir imkan sağlayacaklar. 21 ocakta hepsi netliğe kavuşur Genişletmek için tıkla ... Ben hala win 7 ye beleş olacağını düşünmüyorum ya. Yine cüze bir miktara geçiş imkanı sağlarlar.
KenanK' Alıntı: win7 ile win8 oem aktivasyon olayı farklı, acaba win7 kullanıcılarına nasıl bir imkan sağlayacaklar. 21 ocakta hepsi netliğe kavuşur Genişletmek için tıkla ... Ben hala win 7 ye beleş olacağını düşünmüyorum ya. Yine cüze bir miktara geçiş imkanı sağlarlar.
barannn79 Üye Çok iyi ya Windows 8 den 10 a tablette guncelleyerek yukseltmek güzel olur. Bende kara kara dusunuyordum tabletime nasıl yukleyeceğim diye
Çok iyi ya Windows 8 den 10 a tablette guncelleyerek yukseltmek güzel olur. Bende kara kara dusunuyordum tabletime nasıl yukleyeceğim diye
KırmızıBeyaz60 Üye braayn' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Yahu şu bildirim merkezi be kadar hoş böyle. Şunu yapsınlar var ya bayıla bayıla kullanırım resmen.
braayn' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Yahu şu bildirim merkezi be kadar hoş böyle. Şunu yapsınlar var ya bayıla bayıla kullanırım resmen.
Murat Alper Üye hoşuma gidenlerden bir kaçtanesi Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
hoşuma gidenlerden bir kaçtanesi Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rainesto Üye muratalperr55' Alıntı: hoşuma gidenlerden bir kaçtanesi Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... İkinci videodaki action center çok kullanışlı inşallah öyle birşey olur
muratalperr55' Alıntı: hoşuma gidenlerden bir kaçtanesi Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... İkinci videodaki action center çok kullanışlı inşallah öyle birşey olur