valla şu hali ile süper duruyor hem bu halde videolarda sesde kesilmez onada çözüm olmuş olur baklaım merakla bekliyoruz 920 kullanıcıları olarak bizede gelir haralde inş.
Benim anlamadığım 2 tane daha güncelleme gelicek dendi gerçi biri geldi ama kullanıcılar için değil tabi.Onlar ne zaman tam anlamıyla gelecekte şubat ta 9 un on izlemesi gelecek
"TechEd Europe is Microsoft’s premier technology conference..." cümlesi beni etkiledi. Ön izleme sürümü vereceklerini sanmıyorum ama tanıtımını yaparlar gibime geliyor.
"TechEd Europe is Microsoft’s premier technology conference..." cümlesi beni etkiledi. Ön izleme sürümü vereceklerini sanmıyorum ama tanıtımını yaparlar gibime geliyor.
O etkinlik Kurumsal geliştiriciler ve IT uzmanları için düzenleniyor onu da hesaba kat. Ama kimsenin aklına Ocak ayında düzenlenecek olacak CES tüketici Elektroniği fuarı gelmemiş.
Ben telefonu aldığım dönem 5" bir cihaz yoktu, o sebeple Lumia 1520 aldım. 6" lik bu cihazı almamın ilerde bir işe yarayacağını biliyordum be, yaşasın. 4K ve Split Screen yeterli bile benim için.