luckysleven
Üye
zaten kutucuklara değil kutucukların arkasına resim koymadan bahsedilmiş, yani siyah ve beyaz yerineSimdi guncelleme ile kutucaklara arka plan resmi ekleyebilecegiz. Peki ufacik kutulara manzara resmi konulmayacagina gore kullanicilarin hemen hemen hepsi kutulari sari,kirmizi,siyah vs vs duz renk yapacak . Peki ben sorarim bunu zaten magazadaki cogu uygulama ile yapamiyormuyuz? Ms in yaptigi tekrar pisirip firina vermek olmuyor mu ? : ) Bunu yapmak yerine tema renklerini cogaltasalar ? Siyah ve beyazdan kendileri sikilmadilarmi ?
zaten kutucuklara değil kutucukların arkasına resim koymadan bahsedilmiş, yani siyah ve beyaz yerineyani benim anladığım bu şekilde
ama hem arkaplana resim hem de LiveTile'lara resim (şimdiki 8.1in hali) olursa iyice birbirine karışacak resimler gibime geliyor
senin dediğin özellik evet mağazadaki uygulamalarla yapılabiliyor. ben de siyah-beyaz arkaplan teması sandım. hangisi doğru bilemicem şimdi kafam karıştıIyide arka plana resim koyma yokmu zaten ? Bence kutularin arka planina resim ekleme gelecek cunku tema olarak dememis canli kutularin arkasina demis. Yani benim anladigim temayi siyah yada beyaz kullananlar icin dusunulmus birsey falan filan neyse sonuc olarak bu ozellik magazada yokmu ? : )
tamam o zaman ben doğru anlamışımŞu anki siyah ve beyaz olan arkaplan renginin yerine farklı renkler veya duvarkağıdı koyabilmekten bahsediyoruz. @ceza87 @luckysleven
Ne içtiniz bakim siz
en çok istediğim konulardan bir tanesiydi umarım istediğimiz gibi olur birde kafam burda karıştı birazcık özgür abi gdr2 ve gdr3 alıcaktık daha bunları alamadan wp 10 önizleme sürümünü kullanacağızŞu anki siyah ve beyaz olan arkaplan renginin yerine farklı renkler veya duvarkağıdı koyabilmekten bahsediyoruz.
en çok istediğim konulardan bir tanesiydi umarım istediğimiz gibi olur birde kafam burda karıştı birazcık özgür abi gdr2 ve gdr3 alıcaktık daha bunları alamadan wp 10 önizleme sürümünü kullanacağız
bilgi verdiğin için sağol özgür abi inşallah beklediğimize değicek haberler ve yenilikler görürüz; WP10 gelince büyük ekran almak bana şart olucak favorim 5.inçGDR3 olmayacak sanırım.
GDR2'nin önizleme ve resmi sürümlerinin ardından WP10 önizlemeye geçilecek Nisan'da.
Tabii GDR2 döneminde Nokia'nın Emerald güncellemesi de olacak.
Gdr2 nin içeriği hakkında hiç bilgi var mı? Ve bu ay çıkacağı doğrumu?GDR3 olmayacak sanırım.
GDR2'nin önizleme ve resmi sürümlerinin ardından WP10 önizlemeye geçilecek Nisan'da.
Tabii GDR2 döneminde Nokia'nın Emerald güncellemesi de olacak.
Harbiden konseptten kalite akıyor çok güzel olmuş.Yapana helal olsun valla çok beğendimEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Beklerken konseptlere devam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?