Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Parmak izi okuyucumu dedin,parmak ile indirilen bildirim merkezini verene kadar adamlar ömrümüzü yedi ya
biliyorum özgür abi yani bulutsuzgecenin paylaştığı bir resimde yüzde yüz sahte idi ama parmak izi'ne benzer bir şey gördüm windows phone ömrümüzü yedi ama adam olunca geri geleceğim adam gibi bir sistem ne zaman olur bilinmezde ama ocak şubata kadar windows phone forum bölümünde sizlerle olacağım

Android mi ? Şeytan görmüş gibi uzak kalmayı tercih ederim. Onun yerine N9 kullanırım ondan bin kat daha iyi. (Nokia'nın halt etmesi sonucu gül gibi işletim sistemi çöp oldu. O konuda ne kadar sevgilerimi yollasam az gelir.)
Üvey evlat 620 ile gittiği yere kadar gideceğim. Belki 1520 beklediğim fiyat aralıklarına inerse o zaman almayı düşünüyorum.
Artık büyük ekran cihaza geçeceğim tabiri caizse. Ha oldu ki sailfish büyük ekranlı cihaz çıkartır o zaman işler değişir benim için.

Tepkiler: Murat Alper
artık eşşekten inip ferrariye binme zamanı geldi dimi

Güvenlik açıkları ile dolu bir Ferrari'ye binmezdim ben olsam sonunda öleceğimi söyleseler eşekle giderim yani . Bence android kullanmayın ios tercih edebilirsiniz. En azından güvenlik sorunu falan olmaz

Tepkiler: Murat Alper
Güvenlik açıkları ile dolu bir Ferrari'ye binmezdim ben olsam sonunda öleceğimi söyleseler eşekle giderim yani . Bence android kullanmayın ios tercih edebilirsiniz. En azından güvenlik sorunu falan olmaz
ya hayır ben onu bizim sistemi kötülemek için kullanmadım sen benim yorumumu farklı saptırmışsın sadece benim demek istediğim şu arkadaşın kullandığı telefonda bazı oyunlar açılma süresi yavaş oluyor mesela örnek vereyim snapdragon 400'lü telefonda temple run biraz ağır açılıyorsa snapdragon 800lü telefonda açılma süresi öbür telefonun işlemcisine fark ediyor onu demek istediydim

Tepkiler: Rock Ve Roll
Bu sağlam eşek ama. İnatla bozulmuyor. Neyse yılbaşına kadar zamanım var nasılsa. O zamana kadar yurtdışına gitmiş olurum. Oradan telefon alırım artık. 1520 yakışır. 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun

Bu arada wp forumunda bayağı bir sessizlik var. Şöyle bir iki güncelleme haberi yada sızıntı gelsede şenlense buralar.
İos kullanan arkadaşlarıma sana Bluetooth ile bir türkü yollayayım da keyifle dinle diyorum. Onlara dert olsun alamadıkları için.

Tepkiler: Murat Alper ve Rock Ve Roll

Tapatalk kafayı yemiş olmalı

1520 alsan ne olcakki yine aynı işletim sistemi yine aynı market

Beni zorla CM'ye itiyorlar ya ne diyeyim...

Gerçi şimdilik aradığım çok fazla bir şey yok ama gün geçtikçe daha da gelişmesini isterim, stabilite de ufaktan sallanmaya başladı.

Güvenlikle ilgili problemler kullanıcı sayısı azken çıkmaz, herkes WP kullanmaya başlarsa o zaman dikkatler üzerine çekilir ve açık aranır. Net söylüyorum WP'yi çok sallayan yok.

Çok seviyorum WP'yi ama objektif olmam gerekiyor.

Tepkiler: ellimin kori, Murat Alper ve skynet
Androide dönmektense ios alırım tabi dönersem

serinaga

Üye
WP'den şaşmam artık bu saatten sonra, ehh ne demişler gülü seven dikenine katlanır ...

emz

Üye
Aynen. Bende de resmen bağımlılık yaptı. O kadar eksik görüp buluyorum yine de bırakamıyorum :S Umudum en kısa sürede çektiğimize değecek bir sistem gelmesi

Tepkiler: Rainesto
Bizim değil mi, severiz de döveriz de :P

Rainesto

Üye
Tileları felan seviyorum sadeliğini ama çok eksiği var 620 yi satayım diyorum yok fiyatına gidiyor 620 yi güncelleme desteği kadar kullanıp bi tane iphone almayı planlıyorum 920 kalsın tasarımını çok seviyorum

Artık bütün konular sohbet yerine dönmeye başladı ne yapalım sızıntı yok

Tepkiler: emz
Nokia bir ara şu ses çipini de değiştirse iyi olacak.

Sahnesi çok dar ve kapalı çalan bir yapısı var.Kamera ve ses iyileştirmesi yapıldığı zaman kimse beni o cihazdan ayıramaz

Tepkiler: kaygisiz43