Murat Alper
Üye
biliyorum özgür abi yani bulutsuzgecenin paylaştığı bir resimde yüzde yüz sahte idi ama parmak izi'ne benzer bir şey gördüm windows phone ömrümüzü yedi ama adam olunca geri geleceğim adam gibi bir sistem ne zaman olur bilinmezdeParmak izi okuyucumu dedin,parmak ile indirilen bildirim merkezini verene kadar adamlar ömrümüzü yedi ya
Android mi ? Şeytan görmüş gibi uzak kalmayı tercih ederim. Onun yerine N9 kullanırım ondan bin kat daha iyi. (Nokia'nın halt etmesi sonucu gül gibi işletim sistemi çöp oldu. O konuda ne kadar sevgilerimi yollasam az gelir.)bende onu demeye çalıştım işte zaten ben onu göremeden androide geçmiş olurum belki windows phone'a ne zaman döneceğim belli değil ama 5 seneyi bulur dönmem garanti ama yinede gelmez gel beraber androide geçelim niyetin yok galiba şu üvey evladı
artık eşşekten inip ferrariye binme zamanı geldi dimiAndroid mi ? Şeytan görmüş gibi uzak kalmayı tercih ederim. Onun yerine N9 kullanırım ondan bin kat daha iyi. (Nokia'nın halt etmesi sonucu gül gibi işletim sistemi çöp oldu. O konuda ne kadar sevgilerimi yollasam az gelir.)
Üvey evlat 620 ile gittiği yere kadar gideceğim. Belki 1520 beklediğim fiyat aralıklarına inerse o zaman almayı düşünüyorum.
Artık büyük ekran cihaza geçeceğim tabiri caizse. Ha oldu ki sailfish büyük ekranlı cihaz çıkartır o zaman işler değişir benim için.
Güvenlik açıkları ile dolu bir Ferrari'ye binmezdim ben olsam sonunda öleceğimi söyleseler eşekle giderim yani . Bence android kullanmayın ios tercih edebilirsiniz. En azından güvenlik sorunu falan olmazartık eşşekten inip ferrariye binme zamanı geldi dimi
ya hayır ben onu bizim sistemi kötülemek için kullanmadım sen benim yorumumu farklı saptırmışsın sadece benim demek istediğim şu arkadaşın kullandığı telefonda bazı oyunlar açılma süresi yavaş oluyor mesela örnek vereyim snapdragon 400'lü telefonda temple run biraz ağır açılıyorsa snapdragon 800lü telefonda açılma süresi öbür telefonun işlemcisine fark ediyor onu demek istediydimGüvenlik açıkları ile dolu bir Ferrari'ye binmezdim ben olsam sonunda öleceğimi söyleseler eşekle giderim yani . Bence android kullanmayın ios tercih edebilirsiniz. En azından güvenlik sorunu falan olmaz
Bu sağlam eşek ama. İnatla bozulmuyor. Neyse yılbaşına kadar zamanım var nasılsa. O zamana kadar yurtdışına gitmiş olurum. Oradan telefon alırım artık. 1520 yakışır. 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsunartık eşşekten inip ferrariye binme zamanı geldi dimi
İos kullanan arkadaşlarıma sana Bluetooth ile bir türkü yollayayım da keyifle dinle diyorum. Onlara dert olsun alamadıkları için.Güvenlik açıkları ile dolu bir Ferrari'ye binmezdim ben olsam sonunda öleceğimi söyleseler eşekle giderim yani . Bence android kullanmayın ios tercih edebilirsiniz. En azından güvenlik sorunu falan olmaz
Bu sağlam eşek ama. İnatla bozulmuyor. Neyse yılbaşına kadar zamanım var nasılsa. O zamana kadar yurtdışına gitmiş olurum. Oradan telefon alırım artık. 1520 yakışır. 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun
Bu arada wp forumunda bayağı bir sessizlik var. Şöyle bir iki güncelleme haberi yada sızıntı gelsede şenlense buralar.
İos kullanan arkadaşlarıma sana Bluetooth ile bir türkü yollayayım da keyifle dinle diyorum. Onlara dert olsun alamadıkları için.
1520 alsan ne olcakkiAndroid mi ? Şeytan görmüş gibi uzak kalmayı tercih ederim. Onun yerine N9 kullanırım ondan bin kat daha iyi. (Nokia'nın halt etmesi sonucu gül gibi işletim sistemi çöp oldu. O konuda ne kadar sevgilerimi yollasam az gelir.)
Üvey evlat 620 ile gittiği yere kadar gideceğim. Belki 1520 beklediğim fiyat aralıklarına inerse o zaman almayı düşünüyorum.
Artık büyük ekran cihaza geçeceğim tabiri caizse. Ha oldu ki sailfish büyük ekranlı cihaz çıkartır o zaman işler değişir benim için.
Wp deki aksiyonu seviyorum. Ufak ekran cihaz çekilmez oldu. Birde 512 mb olunca duble ızdırap oluyor yani.1520 alsan ne olcakkiyine aynı işletim sistemi yine aynı market
peki senin seçimin tabiiWp deki aksiyonu seviyorum. Ufak ekran cihaz çekilmez oldu. Birde 512 mb olunca duble ızdırap oluyor yani.
Artık bütün konular sohbet yerine dönmeye başladıne yapalım sızıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?