Serhan Üye kaygisiz43' Alıntı: Windows 7 de ücretsiz geliştirmeye dahil Genişletmek için tıkla ... Bende hem 8 hem 7 var Ama sadece 8 e yüklerim
kaygisiz43' Alıntı: Windows 7 de ücretsiz geliştirmeye dahil Genişletmek için tıkla ... Bende hem 8 hem 7 var Ama sadece 8 e yüklerim
Serhan Üye Rainesto' Alıntı: win 8.1- Wp 8.1-Windows 7 bedava windows 10 a geçecek Genişletmek için tıkla ... Telefonları paralı yapacak halleri yokya
Rainesto' Alıntı: win 8.1- Wp 8.1-Windows 7 bedava windows 10 a geçecek Genişletmek için tıkla ... Telefonları paralı yapacak halleri yokya
kaygisiz43 Üye Rainesto' Alıntı: win 8.1- Wp 8.1-Windows 7 bedava windows 10 a geçecek Genişletmek için tıkla ... Bu çok güzel oldu bendeki pc windows 7 onu 10a çevirmeyi düşünüyordum bak şimdi kesinleşti
Rainesto' Alıntı: win 8.1- Wp 8.1-Windows 7 bedava windows 10 a geçecek Genişletmek için tıkla ... Bu çok güzel oldu bendeki pc windows 7 onu 10a çevirmeyi düşünüyordum bak şimdi kesinleşti
Rainesto Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Telefonları paralı yapacak halleri yokya Genişletmek için tıkla ... belli olmaz ms bu
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Telefonları paralı yapacak halleri yokya Genişletmek için tıkla ... belli olmaz ms bu
BelaMonte Üye Oradaki seyircilerin hiç biri adamın konuşmasını takmıyorlar bir şeyle uğraşıyorlar. Ben orada olsam adamın her dediklerini traslateden ışık hızında çevirirdim
Oradaki seyircilerin hiç biri adamın konuşmasını takmıyorlar bir şeyle uğraşıyorlar. Ben orada olsam adamın her dediklerini traslateden ışık hızında çevirirdim
Rainesto Üye bozokluht' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Biraz geri gibi ama akıcı Genişletmek için tıkla ... Çok geri burada joe gelmemiş daha
bozokluht' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Biraz geri gibi ama akıcı Genişletmek için tıkla ... Çok geri burada joe gelmemiş daha