Serhan Üye geriden gelmesi normal çünkü canlı bir etkinlik. Edit : Kol şeysisinden bahsediyolar anlamadım ne olduğunu
geriden gelmesi normal çünkü canlı bir etkinlik. Edit : Kol şeysisinden bahsediyolar anlamadım ne olduğunu
Murat Alper Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Yayın sizdede gittimi ? Genişletmek için tıkla ...
Rainesto Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Yayın sizdede gittimi ? Genişletmek için tıkla ... bende yok şuan
Murat Alper Üye lannn sizin yapacağınız canlı konferansın ben taaa ...... sürekli yayınız kesiliyor be
Rainesto Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: 2 Dk öncesine kadar kesintisiz izleyebiliyordum Genişletmek için tıkla ... geri geldi şuan
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: 2 Dk öncesine kadar kesintisiz izleyebiliyordum Genişletmek için tıkla ... geri geldi şuan
Serhan Üye kaygisiz43' Alıntı: 8.1 den 10 a ücretsiz geliştirme ekranı gördüm sanki. Genişletmek için tıkla ... Evet. Pc dahil tüm Windows 8 cihazlar W10 a ücretsiz geliştirilebiliyor..
kaygisiz43' Alıntı: 8.1 den 10 a ücretsiz geliştirme ekranı gördüm sanki. Genişletmek için tıkla ... Evet. Pc dahil tüm Windows 8 cihazlar W10 a ücretsiz geliştirilebiliyor..