sLeepLe
Üye
-
Konu Sahibi
-
teşekkürler
süperrçok teşekkürler abi
Harika tema.
Teşekkürler, dosyayı eklentiye aldım
bu temeda güzel
teşekürler
Bende ikonları çok sevdim ama temanın bazı bölümlerini sevmedim o yüzden ikonları başka temaya koyar öyle kullanırımabi süper bi tema ya ilk defa böyle bi temayı beğendim herşeye icon var bi tek sosyal ağlar ve nat geo hariç
bunun bir tek klasör görünümü değiştiricem süper olucak tekrar tekrar teşekkürler abi
Aynen ikon desteği o temadan fazlaBuda harika görünüyo pureview gibi ama ondan daha kalite görünuyo onun bi çok bölgesini beğenmemiştim artı ikon desteği işe yaramaz :-) hemen bunu da yüklüyoruz tele :-) teşekkürler kardeşim ellerine sağlık hayrola sen bugün coşmuşsun :-)
Rica ederim kardeşimGüzel tema sağ ol Faruk abi
Güle güle kullan o zamançok güzel bir tema tam aradığım gibi
evet o iptal yazan kısımların falan kenarları beyaz oraları kötü olmuş iconlarını nasıl alabilicez ki bunun ?? evolveyle değiştiririm
- - - Eklendi - - -
Bende ikonları çok sevdim ama temanın bazı bölümlerini sevmedim o yüzden ikonları başka temaya koyar öyle kullanırımben zaten sosyal ağların ikonunu değiştiren tema görmedim bende hiç bi zaman değişmedi ikonu bende sinir oldum telefondan kaldırdım sosyal ağları zaten kullanmıyodum nat geo da yok bende onuda sildim gereksiz uygulamalar tekrar rica ederim kardeşim
- - - Eklendi - - -
Aynen ikon desteği o temadan fazlabaktım paylaşılmamış hemen yapıştırdım
İkon değiştirme programı var kardeşim. İkonlarını istediğin temayla ikonların olmasını istediğin temayı koyuyosun start diyosunevet o iptal yazan kısımların falan kenarları beyaz oraları kötü olmuş iconlarını nasıl alabilicez ki bunun ?? evolveyle değiştiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?