Window | Blade | Titan

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Window | Blade | Titan

Choose the theme as unique you are. Introducing Metro style theme for your symbian device, which will take your phone interface to a new dimension and uniqueness of theme will surely amaze you .
Features :
-1000+ icons
- Vector graphics
-Battery Saving
-Lightening fast UI
-9 piece elements

Designed for adding flavour of perfection to your device .

*widget in screenshot is not included in theme
*do review and promote the theme if you liked my work .

Ekli dosyalar

Tepkiler: Symbianizer, BomberMAn_01, ÇaRşI 2387 ve 10 diğerleri

CouTFeeL

Üye
süperr çok teşekkürler abi

ANIL

Admin
Teşekkürler, dosyayı eklentiye aldım

pesb

Üye
teşekkürler

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
süperr çok teşekkürler abi

rica ederim kardeşim

- - - Eklendi - - -

aynen güzel renkleri sevdim bende

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler, dosyayı eklentiye aldım

ben teşekkür ederim eklenti için

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

rica ederim

CouTFeeL

Üye
abi süper bi tema ya ilk defa böyle bi temayı beğendim herşeye icon var bi tek sosyal ağlar ve nat geo hariç
bunun bir tek klasör görünümü değiştiricem süper olucak tekrar tekrar teşekkürler abi

najanaja

Üye
Buda harika görünüyo pureview gibi ama ondan daha kalite görünuyo onun bi çok bölgesini beğenmemiştim artı ikon desteği işe yaramaz :-) hemen bunu da yüklüyoruz tele :-) teşekkürler kardeşim ellerine sağlık hayrola sen bugün coşmuşsun :-)

Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

abi süper bi tema ya ilk defa böyle bi temayı beğendim herşeye icon var bi tek sosyal ağlar ve nat geo hariç
bunun bir tek klasör görünümü değiştiricem süper olucak tekrar tekrar teşekkürler abi
Bende ikonları çok sevdim ama temanın bazı bölümlerini sevmedim o yüzden ikonları başka temaya koyar öyle kullanırım ben zaten sosyal ağların ikonunu değiştiren tema görmedim bende hiç bi zaman değişmedi ikonu bende sinir oldum telefondan kaldırdım sosyal ağları zaten kullanmıyodum nat geo da yok bende onuda sildim gereksiz uygulamalar tekrar rica ederim kardeşim

- - - Eklendi - - -

Aynen ikon desteği o temadan fazla baktım paylaşılmamış hemen yapıştırdım

Tepkiler: CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
evet o iptal yazan kısımların falan kenarları beyaz oraları kötü olmuş iconlarını nasıl alabilicez ki bunun ?? evolveyle değiştiririm

Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
evet o iptal yazan kısımların falan kenarları beyaz oraları kötü olmuş iconlarını nasıl alabilicez ki bunun ?? evolveyle değiştiririm
İkon değiştirme programı var kardeşim. İkonlarını istediğin temayla ikonların olmasını istediğin temayı koyuyosun start diyosun forumda vardı link atarım bulursam

Tepkiler: CouTFeeL