ahlatli13 Üye kardeşler ben bu proyu nerden indireceğimi bilmiyom bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
kardeşler ben bu proyu nerden indireceğimi bilmiyom bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
abc23 Üye Arkadaş güzel program ama nokia e65 telefonuma indiriyorum desteklenmiyor ibaresi çıkıyor çıldırıyorum ne yapabilirim.
Arkadaş güzel program ama nokia e65 telefonuma indiriyorum desteklenmiyor ibaresi çıkıyor çıldırıyorum ne yapabilirim.
hallufyes Üye tüm symbian s60 telefonlara uyduğunu yazmışsın ama, N70 nokıa telefona yükledim çalışmadı ! yardımcı olursanız sevinirim. --------------- Ekleme --------------- genede böyle bir çalışma için teşekkür ederim --------------- Ekleme --------------- genede teşekkürler
tüm symbian s60 telefonlara uyduğunu yazmışsın ama, N70 nokıa telefona yükledim çalışmadı ! yardımcı olursanız sevinirim. --------------- Ekleme --------------- genede böyle bir çalışma için teşekkür ederim --------------- Ekleme --------------- genede teşekkürler
gvz123 Üye bende n79 var telefona attım ama ''un supported diyor'' desteklemiyormuş bunun n79 için olanını nerde bulacaz?
bende n79 var telefona attım ama ''un supported diyor'' desteklemiyormuş bunun n79 için olanını nerde bulacaz?
abdullah1990 Üye ii de bu resimdeki winamp in aynısı degıl kı ben bu resımdekının aynısını istiodum.Bulursanız hangi siteden indircemi solerseniz sewinirim şimdiden tskkürler
ii de bu resimdeki winamp in aynısı degıl kı ben bu resımdekının aynısını istiodum.Bulursanız hangi siteden indircemi solerseniz sewinirim şimdiden tskkürler