ersinozaybi Üye [ı][sıze=6]arkadaşlar bende n95 8gb kullanıyorum ama pc suit bağlı yükle diyorum uyarı veriyor desteklemiyor diye anlamadım twlefonumu formatlasam sizce neden yardım ltfn... Tşklr...[/sıze][/ı]
[ı][sıze=6]arkadaşlar bende n95 8gb kullanıyorum ama pc suit bağlı yükle diyorum uyarı veriyor desteklemiyor diye anlamadım twlefonumu formatlasam sizce neden yardım ltfn... Tşklr...[/sıze][/ı]
mst001 Üye sağolasın gülüm ellerine sağlık başarıların devamını beklerim ilk paylaşıma göre çok güzel...
keskın03 Üye arkadaşım çok sağol emek harcadığın belli fakat programı 5800 tlf açmıyo bi yardımcı olursan sevinirim ----------Eklendi @ 20:12:54 ---------- Yazıldı @ 20:07:55 ---------- arkadaşım emek harcadığın belli eline sağlık yalnız bu 5800 da çalışmıyo
arkadaşım çok sağol emek harcadığın belli fakat programı 5800 tlf açmıyo bi yardımcı olursan sevinirim ----------Eklendi @ 20:12:54 ---------- Yazıldı @ 20:07:55 ---------- arkadaşım emek harcadığın belli eline sağlık yalnız bu 5800 da çalışmıyo
coolasker54 Üye keskın03' Alıntı: arkadaşım çok sağol emek harcadığın belli fakat programı 5800 tlf açmıyo bi yardımcı olursan sevinirim ----------Eklendi @ 20:12:54 ---------- Yazıldı @ 20:07:55 ---------- arkadaşım emek harcadığın belli eline sağlık yalnız bu 5800 da çalışmıyo Genişletmek için tıkla ... 5800 s60v5 Buyur bunları dene Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
keskın03' Alıntı: arkadaşım çok sağol emek harcadığın belli fakat programı 5800 tlf açmıyo bi yardımcı olursan sevinirim ----------Eklendi @ 20:12:54 ---------- Yazıldı @ 20:07:55 ---------- arkadaşım emek harcadığın belli eline sağlık yalnız bu 5800 da çalışmıyo Genişletmek için tıkla ... 5800 s60v5 Buyur bunları dene Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
coolasker54 Üye kral_kro' Alıntı: kardeş 5800 da yüklenmesi desteklenmiyo diyo ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... Maxicep s60v5 Müzik oynatıcılar buradan devam et kardeş
kral_kro' Alıntı: kardeş 5800 da yüklenmesi desteklenmiyo diyo ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... Maxicep s60v5 Müzik oynatıcılar buradan devam et kardeş
Maximiliano_10 Üye bunlar çalışmıo 5800da! Yenilerini eklyn arkadaşlar! Çok gerekli bence winamp telde