acun0625 Üye desteklenmiyor diyo kardeş bide teşekkür istiyosun haklı olabilirsin ama belkide teşekkür etmemelerinin sebebi budur.
desteklenmiyor diyo kardeş bide teşekkür istiyosun haklı olabilirsin ama belkide teşekkür etmemelerinin sebebi budur.
mazlum1790 Üye Konu Sahibi BYFor07' Alıntı: 1 dk ya kadar oynatıyor : Genişletmek için tıkla ... lisans a 255 yaz --------------- Ekleme --------------- BYFor07' Alıntı: dayı bu winamp Rusça .. Genişletmek için tıkla ... dil ayarlarından türkçe yap --------------- Ekleme --------------- By_MsTy_66' Alıntı: aga bı n72 de çalışırmı_ Genişletmek için tıkla ... çalışır --------------- Ekleme --------------- sayansamet' Alıntı: x6 uygunmudur ? Genişletmek için tıkla ... çalışacağını sanmam --------------- Ekleme --------------- alican0101' Alıntı: teşekkürler dostum avatardaki sanatçıda iyi bir sanatçi helil hemgin... Genişletmek için tıkla ... kardeşim iyi de şarkıcının ismini doğru yazsan iyi olur doğrusu Xelil Xemgin --------------- Ekleme --------------- creative06' Alıntı: sisx uzantılısı yokmu bunun yaw benim tel kaldırmıyo bu türü Genişletmek için tıkla ... maalesef yok --------------- Ekleme --------------- AlpReis' Alıntı: İnek sesimi))))))))))))))) Genişletmek için tıkla ... konunun başında o sorunun çözümünü açıklamış bulunmaktayım
BYFor07' Alıntı: 1 dk ya kadar oynatıyor : Genişletmek için tıkla ... lisans a 255 yaz --------------- Ekleme --------------- BYFor07' Alıntı: dayı bu winamp Rusça .. Genişletmek için tıkla ... dil ayarlarından türkçe yap --------------- Ekleme --------------- By_MsTy_66' Alıntı: aga bı n72 de çalışırmı_ Genişletmek için tıkla ... çalışır --------------- Ekleme --------------- sayansamet' Alıntı: x6 uygunmudur ? Genişletmek için tıkla ... çalışacağını sanmam --------------- Ekleme --------------- alican0101' Alıntı: teşekkürler dostum avatardaki sanatçıda iyi bir sanatçi helil hemgin... Genişletmek için tıkla ... kardeşim iyi de şarkıcının ismini doğru yazsan iyi olur doğrusu Xelil Xemgin --------------- Ekleme --------------- creative06' Alıntı: sisx uzantılısı yokmu bunun yaw benim tel kaldırmıyo bu türü Genişletmek için tıkla ... maalesef yok --------------- Ekleme --------------- AlpReis' Alıntı: İnek sesimi))))))))))))))) Genişletmek için tıkla ... konunun başında o sorunun çözümünü açıklamış bulunmaktayım