Hıqh_VoLTaqe27 Üye asigsasi' Alıntı: resource apps içine atın restart yapın denenmiştir Genişletmek için tıkla ... şimdi bu splashscreen hangisi oluyo açılışmı kapanışmı
asigsasi' Alıntı: resource apps içine atın restart yapın denenmiştir Genişletmek için tıkla ... şimdi bu splashscreen hangisi oluyo açılışmı kapanışmı
Hıqh_VoLTaqe27 Üye asigsasi' Alıntı: ilk açılış oluyor Genişletmek için tıkla ... yani c6 dıki dört noktanın yerinemi geliyo yoksa el sıkışma yerimi
asigsasi' Alıntı: ilk açılış oluyor Genişletmek için tıkla ... yani c6 dıki dört noktanın yerinemi geliyo yoksa el sıkışma yerimi
Hıqh_VoLTaqe27 Üye asigsasi' Alıntı: dört noktanın yerine geliyor Genişletmek için tıkla ... güzelmiş o zaman tesekkürler bunun aynısını kapanıs nasıl yapacağız.
asigsasi' Alıntı: dört noktanın yerine geliyor Genişletmek için tıkla ... güzelmiş o zaman tesekkürler bunun aynısını kapanıs nasıl yapacağız.
Hıqh_VoLTaqe27 Üye asigsasi' Alıntı: kapanış için birşey olmuyor belki startup özelliğin de vardır Genişletmek için tıkla ... peki bu zip dosyasını alıp maximod mod klasörüne atıp proya girsem oradan kurulum yaparmı ?
asigsasi' Alıntı: kapanış için birşey olmuyor belki startup özelliğin de vardır Genişletmek için tıkla ... peki bu zip dosyasını alıp maximod mod klasörüne atıp proya girsem oradan kurulum yaparmı ?
asigsasi Üye Konu Sahibi sen hangisini istiyorsan söyle ben maximod uyumlu yaparım maximod yüklü ve kurulum paketini yüklediysen
sen hangisini istiyorsan söyle ben maximod uyumlu yaparım maximod yüklü ve kurulum paketini yüklediysen
asigsasi Üye Konu Sahibi zaten maximod kurulum paketinin içinde z resource apps içindeki mif ler var bu mifleri kurulum paketini yüklediğin zaman c resource apps içine kopyalıyor
zaten maximod kurulum paketinin içinde z resource apps içindeki mif ler var bu mifleri kurulum paketini yüklediğin zaman c resource apps içine kopyalıyor
eminichenko Üye Bn maxicep ten indirdim AknIcon.dll var sadece bunu c-sys-bin dosyaları var başka bişi yok bu fp2 için.
Bn maxicep ten indirdim AknIcon.dll var sadece bunu c-sys-bin dosyaları var başka bişi yok bu fp2 için.