Nextman
Emekli Yönetici
Değerli arkadaşım bahsettiğiniz bu işlemlerle belirli seviyede bilgi toplayabilirsiniz. Zira çoğu üst düzey bankacılık vs gibi işlemler kişi sahibinin cihazına 256 bit şifreli olarak gelir. Bu tarz bir modülü çözecek kişi sayısı Dünya'da iki elin parmaklarını geçmez. Bende bu işin içinde bir insan olarak modemlere girişlerde ve paket süzme işini bilen birisi olarak daha sıkı yöntemlerin olduğu hatırlatırım .İlk mesajda arkadaşın yaptığının aynısını yaptım. Ben büyük bir şehirde cadde üzerindeki bir cafenin wirellesini kullanıyorum. Bu sebeple bir sürü insan bağlanıyor. bence az kullanıcıya sahip bir modemde yaparsan pek bir şey çıkmaz. Seninki de öyle. Bu arada bu programın yayılmaması lazım. Yöneticiler ilgilenmeli
GooglePlayde mevcut olduğuna göre sıkıntı yaratmaz bence uygulama sniff uygulamasıdır.Çok fena çok tehlikeli bir program. İnanmıyordum yükleyim dedim agı taradım girilen siteler çıktı onların içinden ne olacak bakalım diye bir kaç tane banka internet şubesinin sitesine tıkladım. Kullanıcı girişi yapılmış şekilde girilen site açıldı. Adamın bütün bilgileri girilmiş şekilde çıktı. Hesaba Para gönder, cebe para gönder butonları ise aktifti. Çalışıyordu. Önce bir Oha çektim. başım belaya girer diye uygulamayı sildim. Çok tehlike bir uygulama yapmış herifler
Üçgene bastınız mı?Resim 2 deki kısım çıkmıyor bende
Https olmasın zatenhttps de çalışmıyor bende serfitikalı sitelerde program zararsız bence
Rica ederimÇok güzel ise yarar bir uygulama tesekkur ederim eh birazda türkçe olsaymis iyiydi ama bu şekilde rahat kullanilir
En son kitkat güncellemsi varmışWifi acik, 3g kapali oldugu halde 3gyi kapatip wifi acin diyor.galaxy s5 lolipop var uyumlu degil mi acaba.busy box ve root var
Nerede kullandınız eğer evde deniyorsanız sizden başka giren olmadığından normaldir, onun harici gözükmesi gerekirDostum ben yapamadım pasta gibi yere tıklıyorum sadece sağ alt köşede clear all diyor.
Telefonda sd card yok sorun ondanmı acaba
Dostum ben yapamadım pasta gibi yere tıklıyorum sadece sağ alt köşede clear all diyor.
Telefonda sd card yok sorun ondanmı acaba
Rica ederim
En iyisi hiç kullanmamakHalka açık yerlerde VPN in önemi işte.
Maalesef sniff için root gereklidir.rootsuz olanı var mı
Dsploid isimli uygulamayı bul yükle birebir aynıbuna benzer lollipop ile uyumlu bildiğiniz bi program var mı?
Dsploit eskidi ZAnti oldu. Onu deneyinDsploid isimli uygulamayı bul yükle birebir aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?