NextWorld
Üye
-
Konu Sahibi
-
Düzenledimteşekkürler ancak konuyu kurallar çerçevesinde en kısa sürede düzenleyiniz.
Ben denedim başarılı sorunsuz çalışıyor.Teşekkürler, çalışıyor mu denediniz mi acaba ?
Teşekkürler anlayışınız içinDüzenledim
Ben denedim başarılı sorunsuz çalışıyor.
Sağol paylaşım için
Rica ederimDeneyelim hemen
Maalesef yokRootsuz anyı işi yapan uygulama var mı?
Kardes şunun apk dosyasini paylasamazmisin cihaziniz bu surumle uyumlu degil diyor.
Nasıl kullanılıyor bu biraz karıştırdım ama anlayamadım?Çok fena çok tehlikeli bir program. İnanmıyordum yükleyim dedim agı taradım girilen siteler çıktı onların içinden ne olacak bakalım diye bir kaç tane banka internet şubesinin sitesine tıkladım. Kullanıcı girişi yapılmış şekilde girilen site açıldı. Adamın bütün bilgileri girilmiş şekilde çıktı. Hesaba Para gönder, cebe para gönder butonları ise aktifti. Çalışıyordu. Önce bir Oha çektim. başım belaya girer diye uygulamayı sildim. Çok tehlike bir uygulama yapmış herifler
İlk mesajda arkadaşın yaptığının aynısını yaptım. Ben büyük bir şehirde cadde üzerindeki bir cafenin wirellesini kullanıyorum. Bu sebeple bir sürü insan bağlanıyor. bence az kullanıcıya sahip bir modemde yaparsan pek bir şey çıkmaz. Seninki de öyle. Bu arada bu programın yayılmaması lazım. Yöneticiler ilgilenmeliNasıl kullanılıyor bu biraz karıştırdım ama anlayamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?