craft116 Üye ilyas_0177' Alıntı: biliyorsunuz ki sistem düzeltmeleri icin apı destegi verilir ve bunun düzenli olarak güncellenmesi gerekir uygulama yeni sürüme ulaşana kadar kimsenin yapacak bir işlemi yok malesef Genişletmek için tıkla ... Anladim kardeşim sağol bekliyoruz yani hadi bakalim
ilyas_0177' Alıntı: biliyorsunuz ki sistem düzeltmeleri icin apı destegi verilir ve bunun düzenli olarak güncellenmesi gerekir uygulama yeni sürüme ulaşana kadar kimsenin yapacak bir işlemi yok malesef Genişletmek için tıkla ... Anladim kardeşim sağol bekliyoruz yani hadi bakalim
scorpion11 Üye Cepi yeni versiyonu yayınlamış fakat ben hala bağlanamıyorum. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cepi yeni versiyonu yayınlamış fakat ben hala bağlanamıyorum. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arslanseyda Üye telefonuma güncelleme gelmedi. Ve sorunsuz kullanıyorum. Acaba probleminiz farklı olabilir mi ¿
84Ar54 Üye Bir gece öncesinde sorunsuz kullanırken sabah bağlanmadı ve hala sorun yaşıyoruz nasıl bir farklı problem olabilir ki
Bir gece öncesinde sorunsuz kullanırken sabah bağlanmadı ve hala sorun yaşıyoruz nasıl bir farklı problem olabilir ki
84Ar54 Üye Ne olacak peki böyle arkadaşlar benimkinde hala bir değişme gelişme yok ve artık bu durum bıktırmaya başladı
Ne olacak peki böyle arkadaşlar benimkinde hala bir değişme gelişme yok ve artık bu durum bıktırmaya başladı
craft116 Üye Bunun baska bi yolu yokmu atalim mi telefonu sevdigimiz halde tam kiza ilerliyodum whats up bozuldu bana o koydu
Bunun baska bi yolu yokmu atalim mi telefonu sevdigimiz halde tam kiza ilerliyodum whats up bozuldu bana o koydu
ilyas_0177 Üye Kime sorduysam wart ile düzelecegini söyledi ayrıca tanımlama icin yapacak birşey yok wazapp geliştiricisi işi paraya cevirmiş sorun var bu konuda arkadaşımız yorumda "wart" ile nasıl düzelecegini yazmış konuya göz atın Wazapp/Whatsup Sorununa Çözüm - MaxiCep
Kime sorduysam wart ile düzelecegini söyledi ayrıca tanımlama icin yapacak birşey yok wazapp geliştiricisi işi paraya cevirmiş sorun var bu konuda arkadaşımız yorumda "wart" ile nasıl düzelecegini yazmış konuya göz atın Wazapp/Whatsup Sorununa Çözüm - MaxiCep
scorpion11 Üye Bu arada maemo forumunda cepi gecikme için özür dilediğini,bu günlerde çok yoğun olduğunu ve sorunla bugün ilgileneceğini belirtmiş.Beklemedeyiz. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu arada maemo forumunda cepi gecikme için özür dilediğini,bu günlerde çok yoğun olduğunu ve sorunla bugün ilgileneceğini belirtmiş.Beklemedeyiz. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ilyas_0177 Üye scorpion11' Alıntı: Bu arada maemo forumunda cepi gecikme için özür dilediğini,bu günlerde çok yoğun olduğunu ve sorunla bugün ilgileneceğini belirtmiş.Beklemedeyiz. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bende bir saat önce ulaştım gece saatlerinde bitecegini söyledi
scorpion11' Alıntı: Bu arada maemo forumunda cepi gecikme için özür dilediğini,bu günlerde çok yoğun olduğunu ve sorunla bugün ilgileneceğini belirtmiş.Beklemedeyiz. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bende bir saat önce ulaştım gece saatlerinde bitecegini söyledi