Haber Whatsup yeni versiyon(profil fotoğrafı sorunu düzeltildi)

ylmzozkn

Üye
    Konu Sahibi
Whatsup yeni versiyon(profil fotoğrafı sorunu düzeltildi)
Arkadaşlar bende dahil olmak üzere canımızdan bezdiren problem sonunda düzeltildi

En sondakini indirin

Seglopsi

Üye
Kayıt olurken wazapp'tan mı olunacak kayıt problemi de var mı yoksa onu da yazın.

Whatsup Warehouse yüklenmiş... Oradan yüklemenizi tavsiye ederim böylece güncellemeleri otomatik olarak alırsınız... Ayrıca uygulama 1,8 sürümünden tekrar geliştirilmeye başlandığı için 3.4 sürümü seviyesine ulaşması zaman alacaktır...
Kötü haber cepi nin telefonu bozulduğu için geliştirme şimdilik tekrar askıya alındı...

Tepkiler: profesyonelpollyanna
Arkadaş bu cepininde başına gelmeyen kalmadı ya bu ne böyle

Teşekkürler. N9umu kardeşime verdim ama whatsapp kullndigi için cook iyi oldu. Sağolun.

Teşekkürleerr (: Tam da ihtiyacım olan anda (:

Seglopsi

Üye
Uygulamanın son sürümü;

Tepkiler: yusuf_bey
Uygulamanın son sürümü;

Teşekkür ederim kardeşim. Bu arada ne oluyor ya meego gelistiricileri insafa mi geldiler güncelleme yapılmaya başladı
Neler var yeni?

Seglopsi

Üye
cepi yeni bilgisayar ve yeni telefon aldı sonra kendi uygulamasını geliştirmeye devam ediyor olay bu başka bi gelişme yok meego aleminde.

adam sözünü tutup geliştirmeye devam ediyor ve hicbir karşılık beklemeden
tabi bagış yapanlar var katkı veya yardım etmek icin
hepi topu yardım etmeyi seven kac kişi var degilmi

Seglopsi

Üye

Uygulama yeni sürüme güncellendi.

Uygulama yeni sürüme güncellendi.
Valla n9 kullanmıyorsun ama bizden çok takip ediyorsun openrepos'u Bu arada "Mesaj okundu" bildirimi gönder butonu eklenmiş Geliştiricilere teşekkürler gerçekten

Seglopsi

Üye
Valla n9 kullanmıyorsun ama bizden çok takip ediyorsun openrepos'u Bu arada "Mesaj okundu" bildirimi gönder butonu eklenmiş Geliştiricilere teşekkürler gerçekten

N9 kullanıcılarının yardıma ihtiyacı olduğunu ve N9'un Nokia tarafından harcandığını düşünüyorum.

Openrepos'u takip etmiyorum, cepi ile whatsapp üzerinden irtibat halindeyim. Yeni sürüm çıkardığında sağolsun haber veriyor, bende sizlere iletiyorum.

Yeni sürüm geldi.

Eyvallah valla eline sağlık çok iyi oldu

Seglopsi

Üye
Rica ederim. Aldığınız hataları lütfen bana forumlar aracılığıyla veya özel mesaj ile bildirin. Cepi'ye iletebileyim.
Uygulama Güncellendi