Whatsapp'ta garip sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pezokero

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp'ta garip sorun
Nokia 700 Telefona sahibim. Whatsappı kuruyorum herşey tıkır tıkır çalışıyor. Ancak bir süre sonra whatsapp'taki favoriler yani kişi listesi silinmiş oluyor. Whatsapp'ı tekrar kurdugumda düzeliyor, sonra yine aynısı oluyor. Bu döngü şeklinde kullanmaya çalışıyorum. Bu sorunun neden kaynaklandığını bilen bi arkadaşımız varsa çok dua edeceğim )

o hiç başıma gelmedi ama Benim de acayip bir sorunum var.Whatsappi c hafızasına kurunca telefon bir süre sonra reset atıyor.ancak modlu e hafızasına kurunca sorun olmuyor.problem kesinlikle Whatsapp da çünkü orjinal yazılım ile denedim sonuç aynı.

bana oldu 1-2 kere yenile deyince geliyordu ama

aynen bendede oluyordu yenile diyince duzeliyordu.ancak bende hepsi silinmiyordu.durum soyle rehberdeki kisiler hem sim de hemde tel.hafizasinda kayitli favorilerde bazi kisiler simden bazilari tel hafizasindan alinmisti silindigi zaman tel hafizasindakiler gidiyordu, sonra yenile diyince geliyordu, son guncellemeleri yaptiktan sonra tel hafizasindakileri sildin sadce sim hafizasinda var suan hicbir sorun yasamadan kullaniyorum. Biraz uzun oldu ama umarim anlatabilmisimdir.

pezokero

Üye
    Konu Sahibi
Hiç biri sorunumu çözmedi şuan tekrar whatsapp'ı kuruyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...