[WhatsApp] WhatsApp Messenger v2.09(6881) S60v3/S^1/S^3 Signed (Resmi Türkçe) (E - F Yükleme Modu)

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
[WhatsApp] WhatsApp Messenger v2.09(6881) S60v3/S^1/S^3 Signed (Resmi Türkçe) (E - F Yükleme Modu)
WhatsApp Messenger Symbian, S40, Windows Phone, iPhone, Blackberry ve Android telefonları için sunulan bir akıllı telefon mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp, arkadaşlarınız ve aileniz ile mesajlaşabilmeniz için 3G veya Wi-Fi (kullanılabildiğinde) bağlantılarınızı kullanır. Ücretsiz mesaj alıp göndermek için SMS'ten WhatsApp'a geçiş yapın. İlk yıl kullanım ücretsiz!

Ekli dosyalar

Tepkiler: achambo

achambo

Üye
bu kıyamet alameti herhalde

her gün güncelleme geliyo neredeyse

- - - Eklendi - - -

teşekkürler

- - - Eklendi - - -

her güncellemede en sol taraf 100 artıyo yaklaşık demek ki sonraki 4. güncelleme büyük bişey olacak

alixxxxx

Üye
yüklenemiyor hatası veriyor çözümünü bilen varmı

Matthe

Üye
dün 2.9.6705 yükledim bugün 6881 çıktı

Parody34

Üye
Yüklenemiyor hatası veriyor? :S

Neyse buradan yükleyince oldu

www.whatsapp.com/nokia/WhatsApp_2_9_6881.sis

ID68

Üye
bende sorunsuz yüklendi ama yükleyemeyenler önceki sürümü kaldırıp denesin bi

6705+6881 yüklenemedi hatası verdi. E ve F modu daha öncekilerde sorun yoktu. Refresh

alixxxxx

Üye
eski sürümü silincede olmuyor

achambo

Üye
bende sorunsuz yüklendi hepsi

yükleyemede sorun yaşayanlar çıkan seçeneklerden popub+default icon dışındakileri kaldırıp denesinler. Ben sorunu böyle çözüp yükleyebildim.

mukoline

Üye
Arkadaşlar belle ikonkar

- - - Eklendi - - -

ARKADAŞLAR BELLE IKONLARDAN BIRINI IŞARETLI KALSIN DIĞERLERINI KALDIRIN ÖYLE YÜKLEYIN

ARKADAŞLAR BELLE IKONLARDAN BIRINI IŞARETLEYİN DIĞERLERINI KALDIRIN ÖYLE YÜKLEYIN

Pringles

Üye
Teşekkürler abi çok iyi oldu

dcihat

Üye
arkadaslar wave525 gts5253 icin whatsapp uygulamasi varsa link atabilirmisiniz cok yerden denedim hic biri calismiyor

​sabah 7048'e güncellendi..değişiklikler bilinmiyor