[WhatsApp] WhatsApp Messenger v2.06(71) S60v3/S^1/S^3 Signed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[WhatsApp] WhatsApp Messenger v2.06(71) S60v3/S^1/S^3 Signed
WhatsApp Messenger Symbian, S40, Windows Phone, iPhone, Blackberry ve Android telefonları için sunulan bir akıllı telefon mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp, arkadaşlarınız ve aileniz ile mesajlaşabilmeniz için 3G veya WiFi (kullanılabildiğinde) bağlantılarınızı kullanır. Ücretsiz mesaj alıp göndermek için SMS'ten WhatsApp'a geçiş yapın. İlk yıl kullanım ücretsiz!

Yenilikler:
- Önceki sürümdeki mevcut hataların düzeltilmesi
- Kartvizit Paylaş özelliği eklendi, rehberinizdeki kişilerin detaylarını paylaşmanızı sağlar.
- Bildirim ışığı özelliği
- Konuşma geçmişini e-posta ile gönderme

Ekli dosyalar

teşekkürler umarım tüm hatalar düzeltilmiştir

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkürler umarım tüm hatalar düzeltilmiştir
En beğendiğim sürüm bu. Bildirim ışığı farkını ben buldum. Fark ettiğim üzere 61li sürümde yoktu. Ayrıca bildirim ışığı her zamankinden farklı yanıyor

sonerrap

Üye
türkcemi bu yada türkce dil destegi varmı?

En beğendiğim sürüm bu. Bildirim ışığı farkını ben buldum. Fark ettiğim üzere 61li sürümde yoktu. Ayrıca bildirim ışığı her zamankinden farklı yanıyor

ben daha önce yeni çıkan bir sürümü yüklemiştim geri tuşuna basıp çıkınca uygulama görev yöneticisinde görünmüyodu baya kolaylık sağlıyodu ama çok bug vardı o yüzden kendi sitesindeki son sürüme dönmüştüm.
keşke bu da öyle olsaydı

yükleyelim bakalım 61li sürümdeki problemler yoktur umarım

konuşma geçmişini mail olarak istediğin adrese atabiliyosun bu sürümde.mükemmel olmuş bu özellik

Tepkiler: Sensation
​en sinir olduğum 61li sürümde sağ sol oklar çalışmıyordu klavyede..o düzelmiş şükür

Tepkiler: Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu sürümü çok güzel yapmışlar. Bildirim ışığını çok beğendim. WhatsApp mesajı gelince farklı, aynı anda mesaj/arama ve WhatsApp mesajı gelince farklı yanıyor.

yeni versiyon gelmiş 2.06.72 whatsapp sitesinden yükleyebilirsınız.herhalde 71deki bazı sorunları giderdiler..

1 yıl sonra noluyor? Kullanamıyor muyuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...